Asiakasilta Hämeenlinnassa

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa tiedepäiväkoti Planeetan asiakasiltaan Ma 18.2. klo 17.30 Hotelli Vaakunaan!

 

Avaamme elokuussa 2019 päiväkodin Asemanrantaan. Pilke tiedepäiväkoti Planeetta tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa. Kysynnän mukaan päiväkodilla järjestetään mahdollisesti myös iltahoitoa klo 22 asti.

 

Päiväkoti Planeetta on tiedepainotteinen päiväkoti, jonne rakennetaan erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan valopöydällä, pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Meille on tärkeää, että lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme maanantaina 18.2.2019 alkaen klo 17.30 Hotelli Vaakunaan osoitteeseen Possentie 7, 13200 Hämeenlinna. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Planeetan sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson
Puh. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää Pilke tiedepäiväkoti Planeetasta täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit