Pilke taidepäiväkoti Valoon aukeaa perhekahvila

Tarjolla kahvia, teetä ja leppoisaa yhdessäoloa!

Kuopion taidepäiväkotiin aukeaa perhekahvila

 

Tervetuloa Kuopion Saaristokaupungin Pilke taidepäiväkoti Valon perhekahvilaan. Päiväkodilla järjestetään torstaisin perheiden aamu klo 8.30-11.30. Ensimmäinen kerta on torstaina 16.5.2019.

 

Perhekerho on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä.

 

Päiväkoti Valo sijaitsee osoitteessa Paloniementie 4, 70840 Kuopio. Perhekahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Päiväkotiin ajetaan Keilanrinteenkadun kautta. Paloniementie on Keilanrinteenkadun varrella uusi tienpätkä, joka yhtyy vanhaan Paloniementiehen.

 

Taidepäiväkoti Valo aukesi uudisrakennukseen Saaristokaupunkiin elokuussa 2018. Valo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Valossa on vielä vapaita päiväkotipaikkoja ensi syksylle. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Tervetuloa tutustumaan!

 

Lisätiedot:
Päiväkodin johtaja Tuire Jäntti
Puh. 040 457 3950
tuire.jantti@pilkepaivakodit.fi

Tutustu taidepäiväkoti Valoon täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit