Siriuksen tutustumisilta

Tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Pilke tiedepäiväkoti Siriukseen, joka avautuu elokuussa 2018 Kirkonvarkauteen Väänäsenpolulle. Pidämme asiakasillan pääkirjaston Mikkeli-salissa torstaina 15.2.2018 klo 18-19 osoitteessa Raatihuoneenkatu 6, 50101 Mikkeli. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa tapaamaan meitä ja kuulemaan tiedepäiväkodin monipuolisesta toiminnasta ja Pilke päiväkodeista.

Sirius on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä, kiinnostuksen kohteet ja turvalliset toimintatavat. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa

Päiväkodin leikkitilat rakennetaan siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkotiin tulee myös erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Lapsen leikki, luovuus ja aistien käyttö ovat hyviä alustoja harjoitella tieteellistä ajattelua, joka kehittää lapsen muistin ja oppimisen taitoja.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

 

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson
p. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit