Asiakasilta tiedepäiväkoti Väläyksessä

Tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Pilke taidepäiväkoti Valoon, joka avautuu elokuussa 2018 Saaristokaupunkiin Paloniementielle. Pidämme asiakasillan Pilke tiedepäiväkoti Väläyksessä torstaina klo 17.30-19 osoitteessa Retiisikatu 1, 70820 Kuopio. Tilaisuus on kaikille avoin.

Tervetuloa tapaamaan meitä ja kuulemaan molemmista Saaristokaupungin päiväkodeistamme sekä niiden monipuolisesta toiminnasta ja Pilke päiväkodeista.

Valo on taidepainotteinen päiväkoti, jonka tarkoituksena on vahvistaa lapsen luovuutta, uteliaisuutta ja kokeilumieltä. Arjen pedagogiikka on läsnä joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien. Kannustamme lapsia yrittämään parhaansa sekä ymmärtämään ihmisten moninaisuutta. Heistä kasvaa hiljalleen itsenäinen toimijoita, jotka luotavat taitoihinsa ja uskaltavat unelmoida!

 

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

 

Lisätietoja:

Itä-Suomen aluejohtaja
Tiina Haapanen
Puh. 040 456 6996
tiina.haapanen@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit