Asiakasilta kunnan valtuustosalissa

Tervetuloa tapaamaan meitä!

Avaamme tammikuussa 2019 päiväkodin Sotkamon Kirkkotielle uudisrakennukseen. Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme torstaina 11.10. klo 17.30-19 kunnan valtuustosaliin osoitteeseen Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Pajupillin sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

Pajupilli on musiikki- ja luontopainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Lisäksi lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan.

Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Päiväkodissa myös ulkoillaan paljon säästä riippumatta ja toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily.

Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää Pajupillistä täältä.

Lisätietoja:

Pohjois-Suomen aluejohtaja
Sanna Paukkunen
p. 040 450 6304
sanna.paukkunen@pilkepaivakodit.fi

 

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit