Vilskeen tutustumisilta

Tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Pilke musiikkipäiväkoti Vilskeeseen, joka avautuu elokuussa 2018 Pöllösenlahdenkadulle IIsalmeen. Pidämme asiakasillan Kangaslammin koululla torstaina 15.3.2018 klo 17.30-19 osoitteessa Petter Kumpulaisentie 30, 74130 Iisalmi. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa tapaamaan meitä ja kuulemaan musiikkipäiväkodin monipuolisesta toiminnasta ja Pilke päiväkodeista.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

 

Lisätietoja:

Itä-Suomen aluejohtaja Tiina Haapanen
Puh.040 456 6996
tiina.haapanen@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit