Asiakasilta

Tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Pilke musiikkipäiväkoti Sävelpolkuun, joka avautuu elokuussa 2018 Poikolanrinteeseen Tupalaan. Pidämme asiakasillan pääkirjaston Mikkeli-salissa torstaina 15.2.2018 klo 17-18 osoitteessa Raatihuoneenkatu 6, 50101 Mikkeli. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa tapaamaan meitä ja kuulemaan musiikkipäiväkodin monipuolisesta toiminnasta ja Pilke päiväkodeista.

Sävelpolku on musiikkipainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Arjen pedagogiikka on läsnä joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa.

Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien. Kannustamme lapsia yrittämään parhaansa sekä ymmärtämään ihmisten moninaisuutta. Heistä kasvaa hiljalleen itsenäinen toimijoita, jotka luotavat taitoihinsa ja uskaltavat unelmoida!

 

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

 

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson
p. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit