Huvikummun tutustumisilta

Tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Pilke musiikkipäiväkoti Huvikumpuun, joka avautuu elokuussa 2018 Kirjohaudantielle Tornioon. Pidämme asiakasillan Peräpohjolan opistolla tiistaina 13.3.2018 klo 18-19 Kivirannantie 13, 95410 Tornio. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa tapaamaan meitä ja kuulemaan musiikkipäiväkodin monipuolisesta toiminnasta ja Pilke päiväkodeista.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien. Perheiden maksama asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

 

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

 

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson
p. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit