Kiurun asiakasilta

Tervetuloa tapaamaan meitä!

Avaamme alkuvuonna 2019, helmi-maaliskuun vaihteessa, päiväkodin Ruutanaan uudisrakennukseen. Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme keskiviikkona 7.11.2018 klo 17.30 päiväkoti Kanteleeseen osoitteeseen Rataniityntie 4, 36240 Kangasala. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Kiurun sekä Pilke-päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

Kiuru on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Luontopäiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää Kiurusta täältä.

Lisätietoja:

Keski-Suomen aluejohtaja Jenni Mäkelä
p. 040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit