Pikkujoulutapahtuma

Pilke luontopäiväkoti Kielossa

Tervetuloa päiväkoti Kielon Pikkujoulupeuhaan keskiviikkona 29.11.2017 klo 16-18 päiväkodillemme osoitteeseen Sananjalantie 6, 01350 Vantaa.

Luvassa hauska koko perheen avoimet ovet -tapahtuma, jossa ohjelmana mm. pomppulinna ja joulukorttiaskartelua. Tarjolla myös pientä jouluista naposteltavaa.

Iltapäivän kohokohtana on erikoisten eläinten näyttely ja paikalla on ainakin kilpikonna ja kyyhky – ehkä käärmekin. Päiväkoti Kielossa on vietetty marraskuun ajan eläinteemaa, joka huipentuu tähän näyttelyyn.

Ohjelmassa myös päiväkotiryhmien nimikilpailu, jossa palkintona perhelippu Suomen suurimpaan sisähuvipuistoon Helsingin Messukeskukseen 26.12.2017 – 7.1.2018. Lue lisää huvipuistosta täältä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme sekä varhaiskasvattajiimme!

 

Pilke luontopäiväkoti Kielo sijaitsee Vantaan Simonkylässä ja tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkoti Kielossa on vapaita päivähoitopaikkoja. Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Johanna Huiko
Puh. 040 458 9330
johanna.huiko@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit | Rekisteriseloste