Loikan asiakasilta

Tervetuloa kuulemaan!

PILKE liikuntapäiväkoti Loikka muuttaa alkuvuodesta 2019 uuteen hienoon hirsirakennukseen osoitteeseen Piiloluolantie 61500 Isokyrö ja päiväkotiin tulee lisää päivähoitopaikkoja.

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme torstaina 25.10.2018 klo 18 Pohjankyrön Taloon osoitteeseen Lukkarimäentie 1, 61500 Isokyrö. Esittelemme tilaisuudessa liikuntapäiväkoti Loikan sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta sekä upouutta hirsipäiväkotiamme. Tilaisuus on kaikille avoin ja myös lapset ovat
tervetulleita. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

Pilke Loikka on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia, nassikkapainia ja pyöräilyä. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää päiväkodista täältä.

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Mari Kujala
p. 040 457 3958
mari.kujala@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit