Perheet Safkaa

Mukana Pilke päiväkodit

Perheet Safkaa –ravintolatapahtuma järjestetään jälleen lauantaina 20. tammikuuta 2018. Tällä kertaa mukana on myös Pilke päiväkodit edistämässä lapsi- ja perheystävällisempää ravintolakulttuuria.

Mukana on yhteensä 17 ravintolaa Helsingistä, Kirkkonummelta, Porvoosta ja Turusta kampanjoimassa perheystävällisemmän ravintolakulttuurin puolesta ja kutsumassa lapsiperheet syömään matalalla kynnyksellä.

Perheet Safkaa -tapahtuman tavoite on muuttaa ruoka- ja ravintolakulttuuria sekä yleisiä asenteita lapsi- ja perheystävällisempään suuntaan sekä madaltaa lapsiperheiden kynnystä käydä ravintoloissa. Pilke päiväkodit on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista Ravintola Perhon sekä Oppi&ilo -yrityksen lisäksi.

– Haluamme tuoda esiin perheruokailun, yhdessäolon ja läsnäolon merkitystä niin kotona kuin ravintoloissakin. Olemme ilolla mukana tänä vuonna Perheet Safkaa –tapahtumassa ja edistämässä lapsi- ja perheystävällisempää ravintolakulttuuria, kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

– Ruokailu on yhdessäoloa, jossa nautitaan toisten seurasta ja ollaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Ruokailutilanteissa on tärkeää pitää yllä myös keskustelukulttuuria niin päiväkodeissa kuin ravintoloissakin. Näitä asioita harjoittelemme lasten kanssa pienestä pitäen, hän kertoo.

Perheystävällisen ravintolatapahtuman takana ovat Family Matters -yrityksen Minna Koskelo ja Petra Gergov-Koskelo. Family Mattersin missio on tehdä perheystävällisyydestä näkyvämpi osa yhteiskuntaa, palveluja ja yrityksiä. Suomi näyttäytyy tällä hetkellä maana, jossa lapset saavat näkyä, mutta ei mielellään kuulua, eikä asiakkaana voi aina olla varma, ovatko perheen pienimmät tervetulleita ravintolaan.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

 

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit | Rekisteriseloste