Kiuruvedelle aukeaa uusi musiikkipäiväkoti

Tervetuloa Temmon asiakasiltaan!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME MA 18.3. KLO 18 KIURUVEDEN KAUPUNGINTALOLLE!

 

Avaamme syksyllä 2019 musiikkipäiväkoti Tempon uudisrakennukseen Paavo Tikkasentielle. Päiväkoti Tempo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille.

 

Tempo on musiikkipainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekäoppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitäjatkuvan  musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme maanantaina 18.3.2019 klo 18 kaupungintalon valtuustosaliin osoitteeseen Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Tempon sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Paikalla on myös kaupungin varhaiskasvatuksen asiantuntija vastaamassa kysymyksiin palvelusetelistä. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Tiina Haapanen
Puh. 040 456 6996
tiina.haapanen@pilkepaivakodit.fi

 

Tutustu pilke musiikkipäiväkoti Tempoon täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit