Asiakasilta Kaarinassa

Tervetuloa!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME KE 27.2. KLO 17 PÄIVÄKOTI KIPINÄÄN!

 

Pilke musiikkipäiväkoti Aurora avautuu Kaarinaan Piispanristiin elokuussa 2019. Päiväkoti on musiikkipainotteinen ja siellä järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä. Suomenkielisillä lapsilla on mahdollisuus osallistua halutessaan ruotsinkielikylpy-toimintaan. Myös iltahoito on mahdollista Auroran hoitolapsille toisella puolen pihaa sijaitsevassa tiedepäiväkoti Kipinässä.

 

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekäoppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitäjatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme keskiviikkona 27.2.2019 klo 17 Pilke tiedepäiväkoti Kipinään osoitteeseen Nurminiitynkatu 1, 20760 Piispanristi. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Auroran sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Tuulia Tamminen
Puh. 040 450 6270
tuulia.tamminen@pilkepaivakodit.fi

 

Tutustu musiikkipäiväkoti Auroraan täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit