Avoimet ovet

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuussa

Tervetuloa tutustumaan Pilke päiväkoti Taikakuuhun ja nauttimaan pikkujoulutunnelmasta torstaina 30.11. klo 15-
18 osoitteeseen Kivikonkaari 38 C, 00940 Helsinki.

Ohjelmassa joulukorttien askartelua yhdessä lasten ja muiden vanhempien kanssa ja vapaata seurustelua. Tarjolla lasten aamupäivällä leipomia herkkuja, glögiä ja mehua. Päiväkodilla on tarvittavat materiaalit työskentelyä varten, joten ota mukaan vain lapsesi ja ripaus joulumieltä saapuessasi. Lämpimästi tervetuloa!

 

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu on viihtyisä ja kodikas yksityinen päiväkoti Helsingin Kivikossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Kehä ykkösen välittömässä läheisyydessä.  Taikakuu tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 40 hoitopaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Taikakuun päiväkoti on musiikkipainotteinen ja musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu.

Taikakuuhun on avattu perhekahvila, joka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Tarkista kahvilan aukioloajat Taikakuun verkkosivuilta.

Taikakuussa on vapaita päivähoitopaikkoja. Lue lisää päiväkodista ja hae paikkaa lapsellesi täältä.

 

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja
Laura Saarinen
Puh. 040 414 3952
laura.saarinen@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit | Rekisteriseloste