Avoimet ovet

Päiväkoti Taikamaassa

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Pilke päiväkoti Taikamaan tiloihin, tapaamaan päiväkodin varhaiskasvattajia ja kuulemaan lisää Taikamaan monipuolisesta toiminnasta ja varhaiskasvatuksesta avoimien ovien merkeissä tiistaina 17.10.2017 klo 16-18 osoitteeseen Mannerheimintie 93, 00270 HELSINKI.

Ohjelmassa hauskoja koko perheen toimintarasteja. Päiväkodin pihalla on myös pomppulinna lapsille ja paikalla piipahtaa Pilke-pöllö. Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme hauskaa iltapäivää!

Pilke päiväkoti Taikamaa on viihtyisä ja kodikas yksityinen päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella Mannerheimintiellä Ruskeasuolla. Päiväkoti sijaitsee samassa talossa Lotta Svärd Säätiön kanssa.

Taikamaa tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 1–5-vuotiaille lapsille, joiden kanssa retkeillään viikoittain lähiympäristössä, kuten metsässä tai läheisissä leikkipuistoissa. Taikamaassa opitaan leikkimällä, tutkimalla, itse tehden, liikkuen ja pohtien – yhdessä muiden kanssa. Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme ja kuulemaan lisää toiminnastamme!

Taikamaassa on vapaita päivähoitopaikkoja. Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Suvi Kedonperä
Puh. 040 9051 522
suvi.kedonpera@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit | Rekisteriseloste