Avoimet ovet

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikellossa

Tervetuloa musiikkimatkalle avoimien ovien tahtiin Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikelloon lauantaina 7.10.2017 klo 10-13. Tervetuloa tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin varhaiskasvattajia ja kuulemaan Tuulikellon sekä Pilke päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Luvassa hauska koko perheen tapahtuma, jossa ohjelmana mm. Maddaleenan iloinen leikkilaulushow, muskaria, musiikkimaalausta, haitarimusiikkia ja tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Päiväkodin pihalta löytyy myös pomppulinna. Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme hauskaa iltapäivää!

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello on viihtyisä ja kodikas yksityinen päiväkoti Espoon Perkkaalla kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Tuulikello tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 28 hoitopaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille.

Tuulikello on musiikkipainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

Tuulikellossa on vapaita päivähoitopaikkoja. Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

 

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja
Sirpa Paakkola
p. 050 581 4329
sirpa.paakkola@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit | Rekisteriseloste