Avoimet ovet päiväkoti Kurjessa!

Tervetuloa tutustumaan!

TERVETULOA Pilke luontopäiväkoti Kurjen Avoimet ovet -perhetapahtumaan torstaina 19.4. klo 16 -18 osoitteeseen Urpontie 6, 21380 Aura.

Luvassa hauska koko perheen tapahtuma, jonka kruunaa Maddaleenan iloinen leikkilaulushow. Vauhdikas lastenesitys sisältää tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä Täti Monikasta Tuiki tuiki tähtöseen, hyppysellisen teatteria ja löytyypä matkalaukusta hämmästyttäviä taikatemppujakin. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja päiväkodin pihalla on pomppulinna lapsille.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan hirsipäiväkodin tiloihin,
tapaamaan päiväkodin varhaiskasvattajia ja kuulemaan Kurjen sekä Pilke päiväkotien monipuolisesta toiminnasta avoimien ovien merkeissä.

Pilke luontopäiväkoti Kurki aukesi elokuussa 2017 Auraan uuteen hirsirakennukseen. Kurjessa on 84 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja se on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi
oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Päiväkodin päivähoitomaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää Kurjesta täältä.

 

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Liisa Arfman
p. 040 456 6993
liisa.arfman@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit