Asiakasilta musiikkipäiväkoti Majakassa

Tervetuloa tutustumaan!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME TO 21.2. KLO 17.30 HOTELLI RAAHEN HOVIIN!

 

Avaamme elokuussa 2019 musiikkipäiväkoti Majakan Raaheen Aisapolulle. Päiväkoti Majakka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille.

 

Majakka on musiikkipainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekäoppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme torstaina 21.2.2019 alkaen klo 17.30 Hotelli Raahen Hoviin osoitteeseen Kirkkokatu 28, 92100 Raahe. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Majakan sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Sanna Paukkunen
Puh. 040 450 6304
sanna.paukkunen@pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää Pilke musiikkipäiväkoti Majakasta täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit