Asiakasilta Lappeenrannassa

Tervetuloa!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME TI 5.3. KLO 17 TIRIKAN PÄIVÄKOTIIN!

 

Avaamme syksyllä 2019 musiikkipäiväkoti Norpan Lappeenrantaan Minkinkadulle. Päiväkoti Norppa tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Musiikkipäiväkoti Norpasta voi hakea jo päivähoitopaikkaa Pilkkeen sivuilta.

 

Norppa on musiikkipainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekäoppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitäjatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme tiistaina 5.3.2019 klo 17 Tirikan päiväkotiin osoitteeseen Armilankatu 33 A, 53100 Lappeenranta. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Norpan sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson
Puh. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää Pilke musiikkipäiväkoti Norpasta täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit