Pilke tiedottaa

Tiedote: Leena Piipari on aloittanut Pilke päiväkotien liiketoimintajohtajana

Tiedote 18.8.2017

Leena Piipari on aloittanut Pilke päiväkotien liiketoimintajohtajana

Leena Piipari on nimitetty Pilke päiväkotien liiketoimintajohtajaksi 14. elokuuta 2017 alkaen.

Leena on koulutukseltaan KTM ja ennen Pilkkeelle siirtymistä hän on toiminut yli 11 vuotta Esperi Care konsernin johtoryhmässä eri tehtävissä, viimeksi aluejohtajana tulosvastuunaan idän ja lännen alueet sekä lääkäripalvelut. Sitä ennen Leenan vastuuna oli yritysostot 10 vuoden ajan.

Pilke päiväkodeilla Leena on johtoryhmän jäsen ja hänen toimenkuvanaan on kokonaisvastuu yrityksen liiketoiminnan talouden tavoitteiden toteutumisesta, yritysostojen koordinointi, kuntayhteistyöt sekä uudiskohteiden hankinta ja aloitusten koordinointi. Hän on myös aluejohtajien sekä asiakkuusjohtajan ja projektijohtajan esimies.

”Pilke on todella kiinnostava yhtiö ja olen erittäin innoissani, että saan olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.” Leena Piipari kommentoi.

Lisätietoja:

Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 69 päiväkotia ympäri Suomen. Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 22 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilkkeen toiminnassa on mukana noin 4000 lasta. Työntekijöitä on noin 750. Yrityksen laatulupaus on – parasta pienelle!