Pilke yksityiset päiväkodit
Vantaa

,

Pilke liikuntapäiväkoti Vauhtiniitty

Pilke liikuntapäiväkoti Vauhtiniitty aukesi Martinlaaksossa upouusiin tiloihin kerrostalon alakertaan tammikuussa 2023. Pilke Vauhtiniitty on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Saara Orre
040 905 2925
saara.orre@pilkepaivakodit.fi

Laajaniitynkuja, 
01620 Vantaa

,

Pilke musiikkipäiväkoti Pikkunuotti

Avasimme uuden musiikkipäiväkodin Myyrmäkeen syksyllä 2022. Päiväkoti Pikkunuotti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Hae nyt!

Päiväkodin johtaja Saara Orre
040 905 2925
saara.orre@pilkepaivakodit.fi

Liesikuja 8
01600 Vantaa

,

Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumu

Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumu aukesi Leinelään elokuussa 2019. Tähtisumu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden luonnon ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa.

Päiväkodin johtaja Kiia Peltonen
040 457 8944
kiia.peltonen@pilkepaivakodit.fi

Leinelänkaari 10
01340 Vantaa

, hirsipäiväkodit

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu aukesi upouuteen hirsirakennukseen Myyrmäkeen Ojahaanpolulle elokussa 2018. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta. Pilke Pikkukarhu on luonnontiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Elina Virtanen
044 737 5953
elina.virtanen@pilkepaivakodit.fi

Ojahaanpolku 10
01600 Vantaa

,

Pilke tiedepäiväkoti Oivallus

Pilke tiedepäiväkoti Oivallus on Suomen ensimmäisiä tiedepäiväkoteja ja se sijaitsee Päiväkummussa Tuovintiellä hyvien linja-autoyhteyksien varrella. Oivallus sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, jonka ympäristössä lapset pääsevät retkeilemään metsässä sekä leikkimään leikkipuistoissa. Oivalluksessa tarjotaan laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0–6-vuotiaille lapsille. Tiedepainotteisessa päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa.

Päiväkodin johtaja Henna Franzen
Puh. 040 610 8299
henna.franzen@pilkepaivakodit.fi

Tuovintie 39
01420 VANTAA

,

Pilke tiedepäiväkoti Hohto

Pilke tiedepäiväkoti Hohto sijaitsee Kivistön juna-aseman läheisyydessä. Päiväkoti Hohto tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Hohto on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Päiväkodissa on myös englannin kielirikasteista toimintaa. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Stina Karlsson
040 457 3961
stina.karlsson@pilkepaivakodit.fi

Spinellikuja 4
01700 Vantaa

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Pohjantähti

Pilke Pohjantähdessä jokainen lapsi on tähti! Pilke Pohjantähti on kansainvälinen päiväkoti Vantaan Koivuhaassa. Pohjantähti tarjoaa laajamittaista kaksikielistä (suomi-englanti) varhaiskasvatusta ja esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa. Kaksikielisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on hyödyntää lasten varhaisen kielenoppimisen herkkyyskautta tarjoamalla lapsille tavanomaista monipuolisempaa kielikasvatusta. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle.

Päiväkodin johtaja
Ringa Sunn
Puh. 040 457 7077
ringa.sunn@pilkepaivakodit.fi

Mesikukantie 13
01300 Vantaa

,

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini on pieni musiikkipainotteinen päiväkoti, joka sijaitsee Hiekkaharjun rauhallisella pientaloalueella. Päiväkoti Kaniinissa ilmapiiri on turvallinen, lämmin ja välitön. Pidämme tärkeänä lasten kiireetöntä kohtaamista, kuuntelua ja kokemusten huomiointia sekä syliä, läheisyyttä ja hyvää mieltä.

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen
p. 040 4566 503
anni.vesalainen@pilkepaivakodit.fi

Kielotie 47
01350 VANTAA

Päiväkodit Vantaa

,

Pilke luontopäiväkoti Kielo

Pilke luontopäiväkoti Kielo on pieni ja kodikas, 30-paikkainen päiväkoti Vantaan Simonkylässä. Aivan kävelyetäisyydeltä löytyvät niin metsät, puistot kuin lampimaisematkin. Talvella ympäristö tarjoaa hyvät pulkkailu- ja hiihtomaastot sekä luistelukentän. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon, ulkoiluun sekä kestävään elämäntapaan.

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen
p. 040 4566 503
anni.vesalainen@pilkepaivakodit.fi

Sananjalantie 6
01350 Vantaa

,

Pilke Käpälämäki

Pilke Käpälämäki on pieni, kodinomainen päiväkoti lähellä Hiekkaharjun asemaa. Käpälämäessä jokainen lapsi hyväksytään omana itsenään. Lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien taitojensa mukaisesti kasvattajan kuunnellessa, antaessa aikaa, hellyyttä ja kannustusta. Huumorin ja ilon avulla lapsi saa kokemuksen hyvästä päivästä.

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen
p. 040 4566 503
anni.vesalainen@pilkepaivakodit.fi

Heinätie 5
01350 VANTAA

,

Pilke ilmaisupäiväkoti Illusia

Pilke ilmaisupäiväkoti Illusia sijaitsee Koivukylässä, Havukosken alueella. Illusia on toiminut vuodesta 1999 asti ja siellä järjestetään myös esiopetusta. Illusiassa ilmaisullisuus ja luovat toimintatavat liittyvät kaikkeen toimintaan. Elämä ja oppiminen näyttäytyvät innostavana ja houkuttelevana matkana, jota kuljetaan lämpimässä ja yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Päiväkodin johtaja Henna Franzen
Puh. 040 610 8299
henna.franzen@pilkepaivakodit.fi

Kytökuja 2
01360 VANTAA

Harkitsetko hakevasi lapsellesi päivähoitopaikkaa yksityisestä päiväkodista Vantaalta? Pilkkeellä on yhdeksän päiväkotia Vantaalla ympäri kaupunkia, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Vantaan päiväkodeistamme neljä on tiedepainotteisia. Niissä lapsia kannustetaan tutkimaan ja ihmettelemään ympäristöä ja ilmiöitä yhdessä aikuisten kanssa, lapsen ikätason huomioiden.

Tiedepäiväkodeissamme on tutkimusleikkitila, jossa on kaikki välineet pienten tieteilijöiden leikkeihin. Pipeteissä voi valmistaa vaikkapa taikakeittoa ja suurennuslasilla pikkukivet näyttävät tulivuorilta!

Yksityinen päiväkoti Vantaalla – tiedettä, luovuutta ja luontoseikkailuja!

Vai kiinnostutko yksityisestä päiväkodista Vantaalla luonto-, musiikki- tai ilmaisupainotuksella? Luontopäiväkotiamme Simonkylässä ympäröivät upeat ulkoilumaastot, joita hyödynnämme monipuolisesti vuoden ympäri.

Musiikkipäiväkotimme sijaitsee Hiekkaharjussa, ja ilmaisupäiväkotimme Koivukylässä. Meillä on myös kaksikielistä (suomi-englanti) varhaiskasvatusta tarjoava kansainvälinen päiväkoti Koivuhaassa.

Katso lähimmät Pilkkeen päiväkodit Vantaalla helposti sivuiltamme. Voit myös perehtyä tarkemmin päiväkotiemme painotuksiin.

Lepoa leikkien vastapainoksi

Olipa valintasi mikä tahansa Pilkkeen päiväkoti Vantaalla, pääsee lapsesi nauttimaan monipuolisista aktiviteeteista. Liikunta, ulkoilu, lauluhetket ja askartelu ovat osa kaikkien päiväkotiemme arkea.

Puuhakas meno myös väsyttää, joten huolehdimme lapsesi riittävästä levosta päivien aikana.

Otamme perheesi lämpimästi vastaan, jos tahdotte tutustua yksityisiin päiväkoteihimme Vantaalla. Olemme koonneet tärkeää tietoa ja vinkkejä vanhemmille ennen ensimmäisen päivähoitopaikan hakemista.

Millaista on arki Pilkkeen päiväkodeissa?

Lue tästä, mitä pääkaupunkiseudun aluejohtajamme Johanna Raski-Pitkänen kertoo Pilkkeen toiminnasta, päiväkotien paikallisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Päiväkotiemme toimintaan tutustuu parhaiten paikan päällä, ota yhteyttä ja sovi tutustumiskäynti lähimpään Pilke-päiväkotiin!

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa