Pilke yksityiset päiväkodit
Turku

,

Pilke musiikkipäiväkoti Veturi

Pilke musiikkipäiväkoti Veturi aukesi kauppakeskus Skanssin yhteyteen elokuussa 2020. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Päiväkodin johtaja Marjukka Lindroos
Puh. 040 484 6517
marjukka.lindroos@pilkepaivakodit.fi

Bastioninkatu 4
20730 Turku

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Satakieli

Satakieli tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Satakielessä järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

Päiväkodin johtaja Marjukka Lindroos
Puh. 040 484 6517
marjukka.lindroos@pilkepaivakodit.fi

Ruotsinsalmenkatu 6
20240 Turku

,

Pilke Vienola

Päiväkoti Vienola tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 40 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Projektityöskentelyssä toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 4557483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Vienolanrinne 2
20210 Turku

,

Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello

Pilke Sinikello on musiikkipainotteinen päiväkoti, joka on toiminut Turussa jo vuodesta 1963. Pilke Sinikello sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa lähellä linja-autoasemaa. Sinikellon päiväkodin kukkasille eli Vuokoille, Kissantassuille, Orvokeille ja Esikoille luodaan turvallinen ja ravinnerikas kasvuympäristö, joka on perustana kestävälle kasvulle ja kukoistukselle.

Päiväkodin johtaja Tiina Kärri
Puh. 040 4557483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi

Tuureporinkatu 5 E 80
20100 Turku

,

Pilke Puolikko

Päiväkoti Puolikko tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 30 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Toteutamme päiväkodissa projektityöskentelyä, jossa toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Toiminta lähtee lasten vahvuuksista, oivalluksista ja mielenkiinnokohteista käsin.

Päiväkodin johtaja Marjukka Lindroos
Puh. 040 484 6517
marjukka.lindroos@pilkepaivakodit.fi

Puolikontie 2
20300 Turku

,

Pilke Pikku-Omppu

Pilke Pikku-Omppu on 26 lapsen pieni kodinomainen päiväkoti keskellä meren ympäröimää metsäistä luontoa Hirvensalossa. Meillä Päivänsäteille ja Menninkäisille luodaan rakkautta ja rajoja vaaliva turvallinen kasvuympäristö, jossa annamme lapsille aikaa leikkiä ja kokea iloa, rauhaa ja luonnonläheisyyttä.

Päiväkodin johtaja
Annette Palanen
p. 040 455 9712
annette.palanen@pilkepaivakodit.fi

Pitkäpellonkatu 2
20900 Turku

Päiväkodit Turku

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Tähtimetsä

Pilke Tähtimetsä sijaitsee Hirvensalon Haarlassa. Päiväkodissa on 73 paikkaa 0–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta sekä kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen. Lisäksi päiväkodissa järjestetään tiedekerhoa yli 3-vuotiaille lapsille kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Annette Palanen
Puh. 040 455 9712
annette.palanen@pilkepaivakodit.fi

Isohaarlantie 1
20900 TURKU

Päiväkodit Turku

,

Pilke Auringonnousu

Pilke Auringonnousu sijaitsee Turun Haritussa, aivan Kaarinan rajalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Auringonnousua ympäröi rauhallinen asuinalue sekä lähes päiväkodin pihalta avautuva metsä. Auringonnousu on pieni, vain 33 paikkainen, päiväkoti, jossa toiminnassa painottuvat pienryhmätoiminta sekä lapsen yksilöllinen kohtaaminen.

Päiväkodin johtaja
Taina Nurmi
Puh. 040 455 7479
taina.nurmi@pilkepaivakodit.fi

Ahvenanmaankatu 2
20740 TURKU

,

Pilke Äppelbo

Pilke Äppelbo daghem on Turussa sijaitseva, Pilke päiväkotien ruotsinkielinen yksikkö. Äppelbo on 33 paikkainen lämminhenkinen päiväkoti valoisilla ja avarilla tiloilla sekä aurinkoisella ja suojatulla pihalla. Päiväkodilta on hyvät kulkuyhteydet muun muassa Hirvensalon luontoon ja Turun keskustaan.

Päiväkodin johtaja Annette Palanen
p. 040 455 9712
annette.palanen@pilkepaivakodit.fi

Ojarinne 5
20810 Turku

Onko perheessäsi ajankohtaista löytää lapselle päiväkoti Turusta? Pilkkeen monipuolista varhaiskasvatusta toteuttavat yksityiset päiväkodit Turussa ovat suosittu valinta.

Meillä on yhdeksän päiväkotia Turussa eri puolilla kaupunkia, ja osaan päiväkodeista tulee lapsia myös lähikunnista. Monet päiväkotimme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsi lähin Pilkkeen yksityinen päiväkoti Turusta kotisi sijainnin tai toivomasi painotuksen mukaan.

Yksityinen päiväkoti Turussa täynnä oppia ja elämyksiä

Jos tahdot tuoda musiikin iloa lapsesi arkeen, musiikkipäiväkotimme voivat olla perheellenne sopiva vaihtoehto. Laulamme, soitamme, kuuntelemme musiikkia, tanssimme ja improvisoimme ilman suorituspaineita.

Jos toivot lapsesi innostuvan englannista jo varhain, valitse kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi toteuttava päiväkoti. Pilkkeellä on myös ruotsinkielinen yksityinen päiväkoti Turussa.

Meillä on useampi erityisen luonnonläheinen päiväkoti Turussa. Miltä kuulostaisi yksityinen päiväkoti Turussa omenapuiden ympäröimänä ja erinomaisten luontoretkimahdollisuuksien kera?

Monissa päiväkodeissamme toteutetaan Metsämörritoimintaa, jonka avulla lapsia tutustutetaan hauskalla tavalla lähiluontoon.

Sujuvaa yhteistyötä vanhempien kanssa

Pilkkeen yksityisissä päiväkodeissa Turussa vaalitaan hyvää yhteistyötä perheiden kanssa. Monissa yksiköissämme painotetaan projektityöskentelyä, jossa päiväkodin toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan yhdessä perheiden kanssa.

Leikki, oivallukset ja lasten osallisuus ovat tärkeitä varhaiskasvatuksessamme. Oletko kiinnostunut tutustumaan johonkin Pilkkeen yksityiseen päiväkotiin Turussa? Tervetuloa kylään yhdessä lapsesi kanssa!

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa