Pilke yksityiset päiväkodit
Tampere

Pilke luontopäiväkoti Lamminranta

Avasimme uuden luontopäiväkodin Kaarilaan syyskuussa 2021. Pilke luontopäiväkoti Lamminranta tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Luontopäiväkoti Lamminrannassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily.

Päiväkodin johtaja Hanna-Mari Autioniemi
p. 044 4918 546
hanna-mari.autioniemi@pilkepaivakodit.fi

Vaakonkatu 20
33270 Tampere

,

Pilke tiedepäiväkoti Komeetta

Pilke tiedepäiväkoti Komeetta aukesi Vuorekseen tiedepäiväkoti Hokauksen naapuriin elokuussa 2021. Luonnontiedepainotteinen päiväkoti asettuu luonnikkaasti Tampereen moderniin kaupunginosaan, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Päiväkodin piha, lähiympäristö ja erilaiset retkikohteet toimivat myös hyvinä tutkimuspaikkoina. Lapset oppivat tiedepäiväkodissa leikin ja toiminnan kautta oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia.

Päiväkodin johtaja Janne Sulin
p. 040 186 6692
janne.sulin@pilkepaivakodit.fi

Mäyränmäenkatu 2
33720 Tampere

,

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus avasi ovensa 1.8.2016 Tampereen Vuoreksessa. Luonnontiedepainotteinen päiväkoti asettuu luonnikkaasti Tampereen uuteen ja moderniin kaupunginosaan, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut.

Päiväkodin johtaja Paula Jokinen
Puh.040 457 8934
paula.jokinen@pilkepaivakodit.fi

Mäyränmäenkatu 2
33720 Tampere

Päiväkodit Tampere

,

Pilke musiikkipäiväkoti Nuottisilta

Pilke musiikkipäiväkoti Nuottisiltaa aukesi Tampereen Annalankadulle tammikuussa 2017. Päiväkodissa on 48 hoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti Nuottisillassa musiikilla on tärkeä merkitys arjen jokaisessa hetkessä. Musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu.

Päiväkodin johtaja Janne Sulin
p. 040 186 6692
janne.sulin@pilkepaivakodit.fi

Annalankatu 13
33710 Tampere

,

Pilke liikuntapäiväkoti Pispala

Pilke liikuntapäiväkoti Pispala on Tampereen ostopalvelupäiväkoti. Se sijaitsee Haulitornin kupeessa, Ahjolankatu 3:ssa. Päiväkoti Pispala tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 51 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Hanna-Mari Autioniemi
p. 044 4918 546
hanna-mari.autioniemi@pilkepaivakodit.fi

Ahjolankatu 3
33250 Tampere

Asutko Tampereen seudulla ja etsit yksityistä päiväkotia lapsellesi?

Pilkkeellä on viisi päiväkotia Tampereella: keskustan kupeessa tunnelmallisessa Pispalassa, lapsiperheiden suosimassa Annalassa, luonnonläheisessä Vuoreksessa sekä Kaarilassa.

Valitse Pilkkeen päiväkoti Tampereelta kotinne sijainnin tai päiväkodin painotuksen mukaan.

Yksityinen päiväkoti Tampereelta eri painotuksilla: liikuntaa, musiikkia ja luonnontiedettä

Jos perheessänne asuu valloittava vauhtihirmu tai tahdot kannustaa lasta liikunnalliseen
elämäntapaan, on liikuntapäiväkotimme Pispalassa oiva valinta.

Pilkkeellä on myös musiikkipainotteinen yksityinen päiväkoti Tampereella: tervetuloa Annalaan jammailemaan ja nauttimaan mukaansatempaavista rytmeistä.

Vai viihtyisikö jälkikasvusi erityisen hyvin luonnontiedepainotteisessa päiväkodissa, jonka pihaakin reunustaa tutkimaan kutsuva metsäkaistale?

Tulkaa yhdessä tutustumaan Vuoreksessa sijaitsevaan päiväkotiimme, jossa lapsilla on käytössään jopa oma tutkimusleikkitila. Suurennuslasilla voi seurailla vaikkapa muurahaisen vipellystä!

Päiväkodin ilmapiirillä on merkitystä

Pilkkeen kaikissa päiväkodeissa Tampereella työskentelee varhaiskasvatuksen ammattilaisia, jotka tahtovat tukea lapsesi oppimista ja kasvua mahdollisimman hyvin.

Huolehdimme yhdessä, että päiväkotiemme ilmapiiri on turvallinen ja kannustava. Tahdomme, että lapsesi viihtyy ja saa onnistumisen kokemuksia joka päivä.

Toivotamme perheesi lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Pilkkeen yksityisiin päiväkoteihin Tampereella!

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa