Pilke yksityiset päiväkodit
Rovaniemi

Pilke Englantilainen Leikkikoulu

Englantilaisen Leikkikoulun sijainti rauhallisella keskustan alueella, Kirkkolammen kupeessa, mahdollistaa päiväkotimme monipuolisen toiminnan. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta meillä on lyhyt matka keskustan suomiin kulttuuripalveluihin. Lapsiryhmämme ovatkin tuttu näky kirjaston satutuokioilla, minikinossa, Arktikumissa, tiedekeskus Pilkkeessä sekä Vesihiiden uimakoulussa. Lapsiryhmät retkeilevät mielellään myös Kirkkolammen ympäristössä; leikkipuistossa, hiekkakentällä, hiihtoladulla sekä pilkkiretkellä.

Päiväkodin johtaja Eve Nevala
Puh. 040 1988 155
eve.nevala@pilkepaivakodit.fi

Vapaudentie 6
96100 Rovaniemi

Pilke Taikametsä

Päiväkoti Taikametsän sijainti rauhallisella keskustan alueella, Kirkkolammen kupeessa mahdollistaa päiväkotimme monipuolisen toiminnan. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta meillä on lyhyt matka keskustan monipuolisiin kulttuuripalveluihin. Lapsiryhmämme ovatkin tuttu näky kirjaston satutuokioilla, minikinossa, Arktikumissa ja tiedekeskus Pilkkeessä. Lapsiryhmät retkeilevät mielellään myös Kirkkolammen ympäristössä.

Päiväkodin johtaja Eve Nevala
Puh. 040 1988 155
eve.nevala@pilkepaivakodit.fi

Vapaudentie 6
96100 Rovaniemi

Pilke Mäkiranta

Päiväkoti Mäkiranta sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella alueella, vaaramaisemien kupeessa. Mäkirannan välittömässä läheisyydessä sijaitsee kenttä, jota käytämme mm. yleisurheilu- ja luistelukoulun pitämiseen. Retkeilemme ahkerasti lähimetsissä Ounasvaaralla.

Päiväkodin johtaja Eve Nevala
Puh. 040 1988 155
eve.nevala@pilkepaivakodit.fi

Mäkiranta 3
96200 Rovaniemi

Pilke Saarenkylä

Päiväkoti Saarenkylä toimii vuonna 2017 valmistuneissa, uusissa ja moderneissa päiväkotitiloissa. Päiväkoti sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella alueella Saarenkylässä, vaaramaisemien kupeessa. Saarenkylässä on runsaasti hienoja paikkoja retkeilyyn ja vierailuihin mm. Sanun urheilukenttä, kirjasto, palvelukoti, leikkipuistoja, luontoa, metsiä marjastukseen, tutkimiseen ja geo-kätkeilyyn.

Päiväkodin johtaja Teemu Nätynki
Puh. 040 968 1264
teemu.natynki@pilkepaivakodit.fi

Ritarinne 10
96900 Rovaniemi

Pilke tiedepäiväkoti Kuukkeli

Pilke tiedepäiväkoti Kuukkeli aukesi Rovaniemelle elokuussa 2020. Kuukkeli on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua.

Päiväkodin johtaja Arja Vilkki
arja.vilkki @pilkepaivakodit.fi

Gardininkuja 1,
96800 Rovaniemi

Etsitkö lapsellesi päiväkotia Rovaniemeltä? Pilkkeellä on viisi yksityistä päiväkotia Rovaniemellä, ja voit valita juuri omalle perheellesi sopivan päiväkodin joko sijainnin tai painotuksen mukaan.

Pilkkeen yksityiset päiväkodit Rovaniemellä sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Pilke Taikametsä ja Englantilainen Leikkikoulu sijaitsevat rauhallisella keskustan alueella, kun taas Pilke Saarenkylä toimii uusissa tiloissa Saarenkylässä. Katso kaikki päiväkotimme Rovaniemellä ja tule tutustumaan paikan päälle.

Yksityinen päiväkoti Rovaniemellä – Pilke tarjoaa parasta pienelle!

Kun kiinnostut Pilkkeen yksityisestä päiväkodista Rovaniemellä, otamme perheesi ilomielin vastaan. Olemme koonneet vinkkejä vanhemmille ennen päivähoitopaikan hakemista. Voit myös lukea neuvoja päivähoidon aloitukseen tai hakea suoraan päivähoitopaikkaa Pilkkeeltä.

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa