Pilke yksityiset päiväkodit
Kerava

Pilke Jokilaiva

Pilke Jokilaiva sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien sekä ulkoilu mahdollisuuksien ympäröimänä. Jokilaivan tilat on toteutettu liikunnan ehdoilla, ja päiväkodin päivittäiseen toimintaan kuuluu liikunnalliset seikkailut sisällä sekä ulkona. Ulkoilemme Jokilaivassa säällä kuin säällä ja viikottain lapset pääsevät seikkailemaan lähiympäristöön. 

Päiväkodin johtaja Mira Nurmi
Puh. 050 365 65 31
mira.nurmi@pilkepaivakodit.fi

Ahjontie 3
04220 Kerava

Pilke liikuntapäiväkoti Kurkela

Liikuntapäiväkoti Kurkela aloitti toimintansa rauhallisella Kurkelan alueella elokuussa 2014. Päiväkodin avarat ja valoisat tilat ovat lasta liikkumaan innostavat ja siellä on hyvin tilaa juosta ja touhuta. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Mira Nurmi
Puh. 050 365 65 31
mira.nurmi@pilkepaivakodit.fi

Leivonkatu 2
04230 Kerava

päiväkodit järvenpää

Englanninkieliset päiväkodit

Kiddy House

Kiddy House on kaksikielinen lämminhenkinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Tavoitteenamme on tutustuttaa yli 3-vuotiaat lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön englanninkielisen ja suomenkielisen henkilökunnan avulla.

Päiväkodin johtaja Nina Finsk
Puh. 040 451 7034
nina.finsk@pilkepaivakodit.fi

Marjatantie 19
04230 Kerava

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa