Pilke yksityiset päiväkodit
Oulu

,

Pilke tiedepäiväkoti Usva

Tiedepäiväkoti Usva aukeaa Pateniemenrantaan elokuussa 2023. Usva tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 66 hoitopaikkaa. Usva on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua.

Päiväkodin johtaja Mari Puustinen
Puh. 040 4589 315
mari.puustinen@pilkepaivakodit.fi

Pateniemenranta 23,
90800 Oulu

,

Pilke Soittajankangas

Pilke-päiväkoti Soittajankangas sijaitsee Soittajankankaalla, uuden Hiukkavaaran kaupunginosassa. Päiväkotimme ensimmäinen osa valmistui tammikuussa 2019 ja laajennusosa elokuussa 2020. Päiväkodin läheisyydessä on upeat retkeilymaastot ja lähikirjasto, jossa vierailemme viikoittain. Päivän aikana toimimme pienryhmissä ja painotamme kokopäiväpedagogiikkaa.

Päiväkodin johtaja Arto Siikavirta
Puh. 040 198 0519
arto.siikavirta@pilkepaivakodit.fi

Soittajanlenkki 17
90670 Oulu

,

Pilke Wilhelmiina

Pilke Wilhelmiina sijaitsee Haukiputaan Haapakankaan II-alueella. Samassa pihapiirissä on kaksi pientä päiväkotirakennusta. Meillä on iso monipuolisesti varustettu leikkipiha ja lisäksi läheltä löytyy leikkipuiston lisäksi esim. Torpanmäki, jonne voidaan tehdä retkiä. Hiihtolatukin ilmestyy ihan talon viereen!

Päiväkodin johtaja Sanna Ainali
puh. 050 410 5770
sanna.ainali@pilkepaivakodit.fi

Haapakaarto 1
90830 Haukipudas

,

Pilke luontopäiväkoti Viljami

Pilke luontopäiväkoti Viljami sijaitsee Oulun Metsokankaalla. Päiväkoti on elokuussa 2015 valmistunut kodinomainen yksikkö, jossa leikkii, kasvaa ja kehittyy 0-6-vuotiaita lapsia. Viljami on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan.

Päiväkodin johtaja Mira Saloranta
puh. 046 922 7153
mira.saloranta@pilkepaivakodit.fi

Savottatie 48
90420 Oulu

,

Pilke Tasku

Pilke Tasku on luontopainotteinen päiväkoti Oulussa Hintan kaupunginosassa. Taskulla on pitkät perinteet ja se on toiminut jo vuodesta 1998. Päiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta alle kouluikäisille lapsille. Päivän lomassa myös sisaruksilla on mahdollisuus viettää aikaa ja leikkiä yhdessä.

Päiväkodin johtaja Sanna Ainali
Puh. 050 410 5770
sanna.ainali@pilkepaivakodit.fi

Hintankuja 2 B
90650 Oulu

,

Pilke Taikapursi

Pilke Taikapursi toimii Oulun Etu-Lyötyssä ja tarjoaa varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja kodikkaassa päiväkodissa 1-5-vuotiaille lapsille. Päivähoitopaikkoja on 24. Taikapursi on Vihreä Lippu -päiväkoti, jossa noudatetaan ympäristöohjelmaa. Päiväkodissa kannustetaan lapsia ajattelemaan asioita kestävän kehityksen kannalta, kunnioitetaan ja arvostetaan luontoa ja halutaan yhdessä toimia sen hyväksi.

Päiväkodin johtaja Tiina Lehtomäki
tiina.lehtomaki@pilkepaivakodit.fi
Puh. 044 5756 563

Kansankatu 60
90120 Oulu

,

Pilke Pyramidi

Pilke Pyramidi on oululainen montessoripäiväkoti, joka tarjoaa myös esiopetusta. Päiväkoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Toppilassa, Terva-Toppilan kartanon pihapiirissä. Vehmas, luonnonmukainen pihapiiri sekä kartanoa ympäröivät niityt, purot ja metsiköt tarjoavat ihanteelliset puitteet lasten ulkoilulle ja tutkimusretkille niin kesällä kuin talvella.

Päiväkodin johtaja Mira Saloranta
Puh. 046 922 7153
mira.saloranta@pilkepaivakodit.fi

Kauppaseurantie 10
90520 Oulu

,

Pilke Pikkukiulu

Pilke Pikkukiulu on elokuussa 2015 ovensa avannut luonto-ja liikuntapainotteinen päiväkoti viihtyisällä Kiulukankaan alueella. Päiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta alle kouluikäisille lapsille. Pikkukiulun suunnittelussa on otettu huomioon liikkuva ja tekevä lapsi. Pikkukiulussa on iso liikuntasali, jota pystymme vuokraamaan myös iltakäyttöön.

Päiväkodin johtaja Sanna Ainali
Puh. 050 410 5770
sanna.ainali@pilkepaivakodit.fi

Kiulukankaantie 18
90630 Oulu

,

Pilke Kanttarelli

Pilke Kanttarelli on luonto-ja liikuntapainotteinen päiväkoti Oulussa viihtyisällä Kynsilehdon alueella. Päiväkodin arjessa näkyvät kestävä kehitys ja liikunnan ilo. Kestävän kehityksen periaatteita toteutetaan mm. jätteiden lajittelun, kierrätyksen ja luontoa säästävien toimintojen kautta. Kanttarellissa näkyy ja kuuluu myös liikunnan ilo! Liikunta ei painotu pelkästään jumppatuokioihin vaan se on läsnä päiväkodissamme monessa muodossa.

Päiväkodin johtaja Mari Puustinen
Puh. 040 4589 315
mari.puustinen@pilkepaivakodit.fi

Kangasrouskuntie 36
90650 Oulu

,

Pilke Emilia

Emilia on pieni ja kodikas päiväkoti, joka on toiminut vuodesta 1994 lähtien Oulussa. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Päiväkoti Emiliassa tutkitaan ja ihmetellään yhdessä lasten kanssa. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan.

Päiväkodin johtaja Tiina Lehtomäki
tiina.lehtomaki@pilkepaivakodit.fi
Puh. 044 5756 563

Maakotkantie 14
90250 Oulu

Kun etsit lapsellesi yksityistä päiväkotia Oulusta ja lähialueilta, voi valinta tuntua haastavalta. Me Pilkkeellä tahdomme, että lapsesi saa paikan viihtyisästä, innostavasta ja oppimaan kannustavasta päiväkodista.

Meillä on yhdeksän yksityistä päiväkotia Oulussa ja yksi yksityinen päiväkoti Haukiputaalla. Voit etsiä lähimmät Pilkkeen päiväkodit työkalullamme sijaintisi tai toivomasi painotuksen mukaan.

Yksityinen päiväkoti Oulussa – liikuntaa, luontoa, montessoripedagogiikkaa!

Valitse Pilkkeen yksityinen päiväkoti Oulusta haluamallasi painotuksella. Luonnon rauhoittava voima tekee hyvää lapsille, ja luontopäiväkodissamme nautimme kauniista lähiluonnosta säässä kuin säässä.

Useissa päiväkodeissamme lapset pääsevät osallistumaan Metsämörri-toimintaan, jossa tutustutaan luontoon hauskan hahmon avulla.

Montessoripäiväkodissa painotetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvun tukemista. Tämä tarkoittaa lapsen fyysisten, psyykkisten, sosiaalisten, kognitiivisten ja emotionaalisten ominaisuuksien ja tarpeiden huomioimista montessoripedagogiikan mukaisesti.

Liikkuva elämäntapa opitaan pienestä pitäen. Voit valita Pilkkeen yksityisen päiväkodin Oulusta liikuntapainotuksella. Päiväkodin liikuntasalissa temmelletään usein, ja lähiympäristön mahdollisuuksia liikkumiseen hyödynnetään aktiivisesti.

Osassa Pilkkeen yksityisiä päiväkoteja Oulussa järjestetään myös tiedekerhoja.

Kierrätys kunniaan ilon kautta

Innostamme lapsia kestävään kehitykseen ja elämäntapaan. Teemme esimerkiksi jätteiden lajittelusta ja kierrätyksestä lapsille hauskaa puuhaa.

Oulussa meillä on myös Vihreä Lippu -päiväkoti, joka sitoutunut ympäristöasioiden pitkäjänteistä kehittämistä ja tuloksellista työskentelyä vaativaan ohjelmaan.

Lapset oppivat leikkimällä

Pilkkeen yksityisissä päiväkodeissa Oulussa leikki ohjaa vahvasti toimintaamme. Varhaiskasvatuksen ammattilaisemme arvostavat yhdessä tekemistä ja ovat aina valmiita kuulemaan lasten ajatuksia.

Tule rohkeasti tutustumaan, kun kiinnostut jostakin Pilkkeen yksityisestä päiväkodista Oulussa tai lähiseudulla. Tavataan pian!

Lue lisää Oulun Pilke-päiväkodeista täältä.

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa