Pilke yksityiset päiväkodit
Nurmijärvi

hirsipäiväkodit

Pilke-päiväkoti Hehku

Pilke-päiväkoti Hehku sijaitsee upouudessa hirsirakennuksessa Luhtavillantiellä. Päiväkoti Hehku tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa 0–5-vuotiaille lapsille. Hehku on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin. Hae nyt!

Päiväkodin johtaja Andrea Vanhanen
Puh. 050 359 6815
andrea.vanhanen@pilkepaivakodit.fi

Luhtavillantie 1,
01800 Klaukkala

Pilke Matilda

Pilke Matilda sijaitsee Nurmijärvellä Klaukkalan Harjulassa rauhallisella pientaloalueella. Lähiympäristöön on mahdollista tehdä metsäretkiä ja kävelymatkan päässä on kaksi leikkipuistoa, urheilukenttä ja pulkkamäki. Pieni lapsi on elämän tutkimusmatkailija. Tutkimista voi tehdä sisällä ja ulkona. Luonto tarjoaa lukemattoman määrän tutkimuskohteita kaikille aisteille. Vaihtuvat vuodenajat antavat monta aihetta ihmettelemiseen.

Päiväkodin johtaja Andrea Vanhanen
Puh. 050 359 6815
andrea.vanhanen@pilkepaivakodit.fi

Graniittitie 1
01840 Klaukkala

Päiväkodit Nurmijärvi

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa sijaitsee rauhallisella omakotialueella Nurmijärvellä. Päiväkodissa on tilaa liikkua ja leikkiä, ja ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan.

Päiväkodin johtaja Emöke Bardi
Puh. 050 355 3359
emoke.bardi@pilkepaivakodit.fi

Lumpperintie 6,
01900 NURMIJÄRVI

Pilke musiikkipäiväkoti Helmitarha

Pilke musiikkipäiväkoti Helmitarha on kodinomainen päiväkoti Nurmijärven Kirkonkylässä. Päiväkodin musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu. Helmitarhassa tarjotaan myös espanjan kielirikasteista varhaiskasvatusta ja lapset pääsevät harjoittelemaan arjesta tuttuja käsitteitä espanjaksi yhdessä laulaen ja leikkien.

Päiväkodin johtaja Emöke Bardi
Puh. 050 355 3359
emoke.bardi@pilkepaivakodit.fi

Punamullantie 12,
01900 Nurmijärvi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa