Pilke yksityiset päiväkodit
Lahti

hirsipäiväkodit

Pilke tiedepäiväkoti Otava

Pilke tiedepäiväkoti Otava aukesi upouuteen hirsirakennukseen Lahteen Kytökadulle elokuussa 2019. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Pilke Otava on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Mia Soila
Puh. 040 4578 222
mia.soila@pilkepaivakodit.fi

Kytökatu 12
15230 Lahti

Pilke musiikkipäiväkoti Onnimanni

Pilke musiikkipäiväkoti Onnimanni sijaitsee Lahden Ahtialassa. Musiikkipainotteinen päiväkoti aukesi tammikuussa 2016. Onnimannin musiikkikasvatus on kasvamista musiikkiin sekä kasvamista musiikin avulla laulaen, liikkuen, kunnellen, rytmitellen ja soittaen yhdessä ja erikseen. Onnimannin naapurina on hoivakoti Vallesmanni. Teemme suunniteltua ja säännöllistä yhteistyötä hoiva-asukkaiden kanssa heidän vointinsa ja kuntonsa huomioon ottaen esimerkiksi yhteisillä ruokailu- ja lukuhetkillä.

Päiväkodin johtaja Maisa Jokinen
Puh. 040 905 2919
maisa.jokinen@pilkepaivakodit.fi

Vallesmanninkatu 5,
15300 Lahti

Pilke liikuntapäiväkoti Hyppyri

Pilke liikuntapäiväkoti Hyppyri aukesi elokuussa 2019 Lahden keskustaan. Päiväkoti Hyppyri tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-6-vuotiaille lapsille. Pilke Hyppyri on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Maisa Jokinen
Puh. 040 905 2919
maisa.jokinen@pilkepaivakodit.fi

Vuorikatu 7
15110 Lahti

Pilke luontopäiväkoti Kärpänen

Pilke luontopäiväkoti Kärpänen sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kärpäsenmäellä ja se tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja kodikkaassa päiväkodissa. Lapsia varten on avarat, valoisat ja toimivat tilat kahdessa kerroksessa. Päiväkodissa on omat tilat mm. liikunnalle ja musiikille, kädentaidoille ja erilaisille leikeille. Päiväkodin vaihtelevamaastoinen, avara ja suojaisa piha tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet leikkiin, liikuntaan ja yhteisiin juhliin.

Päiväkodin johtaja Mia Soila
Puh. 040 4578 222
mia.soila@pilkepaivakodit.fi

Kiekkostenkatu 3
15800 Lahti

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa