Pilke yksityiset päiväkodit
Kouvola

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu sijaitsee Tornionmäessä. Musiikkipäiväkodin toiminnassa tärkeimpinä elementteinä ovat yhdessä tekeminen, kokeminen ja ihmettely leikin avulla, huumoria unohtamatta. Pihapiiri tarjoaa mukavat puitteet monipuoliseen toimintaan ja läheiset leikkipuistot sekä metsäalueet viikoittaisiin retkiin ihmettelemään luonnon monipuolisuutta. Saatamme toisinaan myös viettää metsämuskareita luonnonsoittimilla soittaen.

Eeri Hirsi
Puh. 040 905 2927
eeri.hirsi@pilkepaivakodit.fi

Kaartokuja 1
45200 Kouvola

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka on pieni ja lämminhenkinen päiväkoti Kouvolan keskustassa, lähellä hyviä liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Päiväkotimme liikuntapainotteisuus näkyy arjessamme päivittäin. Lapsilla on paljon mahdollisuuksia omaehtoiseen liikkumiseen ja liikuntavälineet ovat heidän saatavilla. Kokeilemme monipuolisesti eri liikuntalajeja. Liikunta yhdistetään kaikkeen oppimiseen lapsen kehitystason mukaisesti.

Päiväkodin johtaja Eeri Hirsi
Puh. 040 905 2927
eeri.hirsi@pilkepaivakodit.fi

Kauppalankatu 27
45100 Kouvola

Englanninkieliset päiväkodit

Päiväkoti Smile

Päiväkoti Smile on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti Utinkadulla. Päiväkoti on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille ja kysynnän mukaan järjestetään myös esiopetusta. Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen kielen oppimiseen.

Päiväkodin johtaja Sanna Alho
Puh. 040 457 8206
sanna.alho@pilkepaivakodit.fi

Utinkatu 43,
45200 Kouvola

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa