Pilke yksityiset päiväkodit
Kirkkonummi

Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik

Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik on liikuntapainotteinen päiväkoti Kirkkonummen ja Espoon rajalla, luonnon keskellä Sarvvikin sydämessä. Päiväkotimme avarissa tiloissa lapsilla on tilaa liikkua ja leikkiä mielin määrin. Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Katja Vuorento
Puh. 040 615 2410
katja.vuorento@pilkepaivakodit.fi

Sarvvikintie 3
02450 Kirkkonummi

Pilke liikuntapäiväkoti Bro

Pilke liikuntapäiväkoti Bro avattiin Kirkkonummella elokuussa 2014. Päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Katja Vuorento
Puh. 040 615 2410
katja.vuorento@pilkepaivakodit.fi

Bronpolku 2
02480 Kirkkonummi

hirsipäiväkodit

Pilke luontopäiväkoti Kaste

Pilke luontopäiväkoti Kaste aukesi Sundsbergiin tammikuussa 2021. Päiväkoti Kaste tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on myös englannin kielirikasteista toimintaa. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen.

Päiväkodin johtaja Tanja Nykänen
044 9016 122
tanja.nykänen@pilkepaivakodit.fi

Vapaaherrantie 1
02450 Sundsberg

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa