Pilke yksityiset päiväkodit
Kaarina

hirsipäiväkodit

Pilke luontopäiväkoti Kanerva

Hirsipäiväkoti Kanerva aukesi tammikuussa 2020 Kohmoon. Kanerva tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa, jossa on 60 päiväkotipaikkaa 0–5 lapsille. Luontopäiväkoti Kanervassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.

Päiväkodin johtaja Liisa Arfman
Puh. 040 357 8216
liisa.arfman@pilkepaivakodit.fi

Silvolankaari,
20540 Kaarina

Pilke tiedepäiväkoti Kipinä

Pilke tiedepäiväkoti Kipinä sijaitsee Piispanristissä Nurminiitynkadulla. Kipinä on tiedepainotteinen päiväkoti, jonka leikkitilat on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Meille on tärkeää, että lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Eija Kilpi
Puh. 040 457 0086
eija.kilpi@pilkepaivakodit.fi

Nurminiitynkatu 1
20760 Piispanristi

Pilke Omppula

Pilke Omppula on yksityinen päiväkoti Piikkiön Raadelmassa, joka tarjoaa päivähoitoa Piikkiön ja sen lähialueiden lapsille. Korostamme toiminnassamme luonnon tärkeyttä. Vietämme paljon aikaa lähimetsässä ja opettelemme tuntemaan ja kunnioittamaan luontoa. Lapset oppivat arjessa tutkien, aistien ja yhdessä toimien.

Päiväkodin johtaja Kati Lahtinen
Puh. 040 455 7479
kati.lahtinen@pilkepaivakodit.fi

Hartmanintie 2
21500 Piikkiö

Pilke musiikkipäiväkoti Aurora

Pilke musiikkipäiväkoti Aurora aukesi vuoden vaihteessa Piispanristiin. Päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä.

Päiväkodin johtaja Emilia Lassila
p. 040 515 2781
emilia.lassila@pilkepaivakodit.fi

Nurminiitynkatu 3
20760 Piispanristi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa