Pilke yksityiset päiväkodit
Helsinki

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Pasila

Avaamme englanninkielisen päiväkodin Pasilaan tammikuussa 2022. Pilke Playshool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein mm. puistoissa, kirjastossa, museoissa ja muissa kulttuurikohteissa. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi.

Päiväkodin johtaja Janaina Bittencourt
puh.  040 455 9706
janaina.bittencourt@pilkepaivakodit.fi

Höyrykatu
00240 Helsinki

,

Pilke-päiväkoti Luonnossa kotonaan Kesäkumpu

Kodinomainen Kesäkumpu on sijoittunut vehreän Vallilaanlaakson, ja Kätilöopiston takana kohoavan kallioisen metsäalueen väliin, tuiki tavallisen pienkerrostalon alimmaiseen kerrokseen. Leikki, taiteilu ja arkiset askareet tapahtuvat luontevasti niin lähimetsässä, puistossa kuin sisätiloissakin. Vapaalle leikille on varattu aikaa jokaisena päivänä. Laulu siivittää päivittäin toimintaamme niin ohjatuissa yhteisissä kokoontumisissa kuin siirtymätilanteissa.

Päiväkodin johtaja Jessika Sirjala
puh. 040 736 7628
jessika.sirjala@pilkepaivakodit.fi

Kumpulanportti 3
00520 Helsinki

,

Pilke-päiväkoti Luonnossa kotonaan Mörrintupa

Kodinomainen päiväkoti Mörrintupa sijaitsee historiallisella paikalla Vanhankaupunginkosken tuntumassa, lähellä paikkaa, mihin Helsingin kaupunki on aikoinaan perustettu. Päiväkotitoimintaa tunnelmallisessa hirsihuvilassa on ollut vuodesta 2008 lähtien. Nyt Mörrintupa on 28 lapsen ja heidän perheensä, 4 kasvattajan ja päiväkotiapulaisen muodostama pieni ja tiivis yhteisö, jossa yhteistyö vanhempien kanssa on osa pedagogiikkaa ja perustuu luottamukseen ja avoimuuteen.

Päiväkodin johtaja Jessika Sirjala
puh. 040 736 7628
jessika.sirjala@pilkepaivakodit.fi

Katariina Saksilaisen katu 5
00560 Helsinki

, Uikunkoto

Pilke-päiväkoti Luonnossa kotonaan Uikunkoto

Päiväkotimme sisätilat löytyvät hyvien liikenneyhteyksien varrelta, aivan Viikin peltoaukeitten välittömästä läheisyydestä. Tilamme huokuvat lämpöä, jonka ympäröimänä lasten on hyvä olla. Kodinomaisuutta ja luonnonmukaisuutta tuovat puiset kalusteet ja lelut, sekä erilaiset kankaat ja silkit, jotka ovat osa leikkivää ja lämpöistä arkeamme. Keittiössä valmistuu päivittäin kasvipainotteinen luomuruoka, jonka valmistamiseen myös lapset pääsevät osallistumaan.

Päiväkodin johtaja Johanna Luostarinen
puh. 040 350 6066
johanna.luostarinen@pilkepaivakodit.fi

Koetilantie 1 C 11
00790 Helsinki

,

Pilke-päiväkoti Luonnossa kotonaan Sotkankoto

Pilke-päiväkoti Luonnossa kotonaan Sotkankoto sijaitsee Helsingin Viikissä, metsäisten peltomaisemien laidalla. Kumpuilevalla pihallamme istutaan aamuisin nuotion äärellä huikopalalla, talvisin lämmitellään kodan lämmössä. Kuraleikit, mäenlasku, soppukaiset leikkipaikat, pihanhoito ja polttopuiden pilkkominen säestävät vuoden kierron elämäämme.

Päiväkodin johtaja Johanna Luostarinen
puh. 040 350 6066
johanna.luostarinen@pilkepaivakodit.fi

Koetilantie 1 C 13
00790 Helsinki 

Englanninkieliset päiväkodit

Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo

Avasimme upouuden musiikkipainotteisen päiväkodin Sturenkadulle tammikuussa 2021. Päiväkoti Paahtimo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on päiväkotipaikkoja 69 lapselle. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Päiväkodissa järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

Sturenkatu 21
00510 Helsinki

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Lehtisaari

Pilke Playschool Lehtisaari (aiemmin Taikasaari) on lämminhenkinen, monikulttuurinen päiväkoti luonnonkauniissa Lehtisaaressa meren ja metsän äärellä, leikkipuistojen ja kulttuurikohteiden läheisyydessä. Tarjoamme tiedepainotteista englanninkielistä varhaiskasvatusta, minkä lisäksi tuemme suomen kielen oppimista kaksikielisissä ryhmissämme sekä kielikerhoissa.

Päiväkodin johtaja Anneleen Burmansson
Puh. 0401856191
annaleen.burmansson@pilkepaivakodit.fi

Papinpöydänkuja 4
00340 Helsinki

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Taikavuori

Pilke Playschool Taikavuori on pieni ja kodikas englanninkielinen päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa. Päiväkodissa on 33 hoitopaikkaa 10 kk – 5-vuotiaille lapsille. Taikavuoressa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä.

Päiväkodin johtaja Janaina Bittencourt
puh.  040 455 9706
janaina.bittencourt@pilkepaivakodit.fi

Alppikatu 22-24
00530 Helsinki

,

Pilke Taikatähti

Pilke Taikatähti on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Taikatähdessä lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat yhdessä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein mm. puistoissa, kirjastossa, museoissa ja muissa kulttuurikohteissa.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

Leikosaarentie 24
00980 Helsinki

,

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaressa,  lähellä metro- ja linja-autoliikenneyhteyksiä. Taikapolku tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Taikapolku on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia ja pyöräilyä.

Päiväkodin johtaja Annika Haavisto
Puh. 040 457 8344
annika.haavisto@pilkepaivakodit.fi

Vedenottamontie 9
00980 Helsinki

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Taikapirtti

Pilke Taikapirtti aukesi uusiin hienoihin tiloihin Helsingin Pitäjänmäkeen huhtikuussa 2020. Taikapirtissä leikitään, lauletaan ja liikutaan joka päivä! Päiväkodissa järjestetään yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja Taikapirtissä järjestetään tarvittaessa myös esiopetusta. Päiväkoti Taikapirtissä viihtyvät niin lapset kuin henkilökuntakin.

Päiväkodin johtaja Anna Tasanen
Puh.  040 487 5925
anna.tasanen@pilkepaivakodit.fi

Konalantie 6
00370 Helsinki

,

Pilke Taikamaa

Pilke Taikamaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mannerheimintiellä Ruskeasuolla. Retkeilemme viikoittain lähiympäristössämme, kuten metsässä tai läheisissä leikkipuistoissa. Meillä opitaan leikkimällä, tutkimalla, itse tehden, liikkuen ja pohtien – yhdessä muiden kanssa.

Päiväkodin johtaja Suvi Kedonperä
Puh. 040 9051 522
suvi.kedonpera@pilkepaivakodit.fi

Mannerheimintie 93
00270 Helsinki

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikalaulu

Pilke musiikkipäiväkoti Taikalaulu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia.

Päiväkodin johtaja Suvi Heino
Puh.  040 1846970 
suvi.heino@pilkepaivakodit.fi

Laivalahdenkaari 22
00810 Helsinki

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu

Pilke musiikkipäiväkoti Taikakuu sijaitsee Helsingin Kivikossa, hyvien kulkuyhteyksien varressa, Kehä ykkösen välittömässä läheisyydessä. Taikakuun päiväkoti on musiikkipainotteinen ja tarjoamme lapsille monipuolisia musiikillisia maistiaisia rytmitellen, laulaen, soittaen ja leikkien.

Päiväkodin johtaja Laura Saarinen
Puh. 040 414 3952
laura.saarinen@pilkepaivakodit.fi

Kivikonkaari 38 C
00940 Helsinki

,

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi sijaitsee aivan Malmin aseman tuntumassa, joten meille pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä. Päiväkoti Taikahelmessä luomme lasten kanssa lämpimän, iloisen ja jokaista arvostavan tunnelman: ”Laulaen iloa saamme, sitä myös toisille jaamme!”

Päiväkodin johtaja Johanna Kiviharju
Puh. 040 457 0438
johanna.kiviharju@pilkepaivakodit.fi

Pekankatu 5
00700 Helsinki

,

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu on kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille lapsille. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti
Puh. 040 4564 676
katariina.lemmetti@pilkepaivakodit.fi

Laivalahdenkaari 5
00810 Helsinki

Etsitkö yksityistä päiväkotia Helsingistä lapsellesi? Tervetuloa Pilke-päiväkoteihin! Tältä sivulta löydät kaikki Pilke päiväkodit Helsingissä. Sijaitsemme loistavien kulkuyhteyksien varrella ympäri kaupunkia.

Valitse yksityinen päiväkoti Helsingistä kaupunginosan mukaan: tule tutustumaan esimerkiksi Kallion, Herttoniemen, Malmin, Pitäjänmäen, Vuosaaren, Lehtisaaren tai Kivikon päiväkoteihimme!

Yksityiset päiväkodit Helsingissä

Meille on tärkeää, että lapsesi saa paikan juuri teille sopivasta päiväkodista Helsingistä. Jos jälkikasvusi rakastaa musisointia, voivat svengaavat musiikkipäiväkotimme sopia teille.

Valinnanvaraa kuitenkin riittää: löydät Pilke päiväkodit Helsingistä niin liikunta- ja tiedepainotuksella, englanninkielisenä kuin myös kaksikielisenä!

Tervetuloa tutustumaan

Olipa valintasi mikä tahansa Pilke päiväkoti Helsingissä, varhaiskasvatuksen ammattilaisemme tukevat lapsesi oppimista ja kasvua parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme ylpeitä aktiivisesta ja lapsia osallistavasta kulttuuristamme ja turvallisten aikuistemme rautaisesta pedagogisesta osaamisesta.

Ota yhteyttä ja tule piipahtamaan päiväkoteihimme yhdessä lapsesi kanssa. Kun mielessäsi on tietty Pilke päiväkoti Helsingistä, hae päiväkotipaikkaa suoraan sivuiltamme. Pian tavataan!

 

Millaista on arki Pilkkeen päiväkodeissa?

Lue tästä, mitä pääkaupunkiseudun aluejohtajamme Johanna Raski-Pitkänen kertoo Pilkkeen toiminnasta, päiväkotien paikallisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Päiväkotiemme toimintaan tutustuu parhaiten paikan päällä, ota yhteyttä ja sovi tutustumiskäynti lähimpään Pilke-päiväkotiin!

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa