Pilke yksityiset päiväkodit
Espoo

,

Pilke luontopäiväkoti Unikko

Luontopäiväkoti Unikko aukeaa Espoon Lystimäkeen elokuussa 2023.  Unikko tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 44 hoitopaikkaa. Unikko on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen. Hae nyt!

Asiakkuusjohtaja
Riikka Mattsson
040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

Ylismäenkuja 12,
02200, Espoo

,

Pilke luontopäiväkoti Kaisla

Pieni ja kodikas luontopäiväkoti Kaisla aukesi Espoon Leppävaaraan hyvien kulkuyhteyksien varrelle elokuussa 2022. Kaisla tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 33 hoitopaikkaa. Päiväkodissa on hieno oma piha ja se sijaitsee metsän laidalla luonnon helmassa. Luonto on tärkeä osa toimintaamme ja retkeilemme lähipuistoissa sekä metsissä viikoittain. Tervetuloa tutustumaan!

Päiväkodin johtaja Virpi Hiza
p. 040 514 3054
virpi.hiza@pilkepaivakodit.fi

Kesäyönpolku 2,
02600 Espoo

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Espoonlahti

Avasimme lämminhenkisen kielipäiväkodin Espoonlahteen kauppakeskus Lippulaivaan elokuussa 2022. Päiväkodisssa on englanninkielisten ryhmien lisäksi myös suomenkielisiä ryhmiä sekä ruotsinkielinen päiväkotiryhmä Kissankulma. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin, ruotsin sekä suomen kielillä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi. Hae nyt!

Päiväkodin johtaja Amandine Mäkelä
Puh. 044 493 8441
amandine.makela@pilkepaivakodit.fi

Merikarhunkuja 9,
02320 Espoo

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Peippo (Kirstinpiha)

Pilke-päiväkoti Peippo aukesi Espoon keskukseen syksyllä 2021. Peippo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Peipossa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Päiväkodin johtaja Virpi Hiza
p. 040 514 3054
virpi.hiza@pilkepaivakodit.fi

Kirstinpiha 3
02760 Espoo

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Laajalahti

Avasimme englanninkielisen päiväkodin Laajalahteen elokuussa 2021. Pilke Playschool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Samassa osoitteessa sijaitsee myös Pilkkeen toinen päiväkoti, Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti.

Päiväkodin johtaja Sari Mononen
Puh. 040 586 5031
sari.mononen@pilkepaivakodit.fi

Kivennavantie 21
02130 Espoo

,

Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti

Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti avasi ovensa tammikuussa 2017. Päiväkotimme avarissa tiloissa lapsilla on tilaa liikkua ja leikkiä mielin määrin, mutta tilat antavat mahdollisuuden myös hiljaisiin ja rauhallisiin pienryhmäleikkeihin. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Päiväkodin johtaja Sari Mononen
Puh. 040 586 5031
sari.mononen@pilkepaivakodit.fi

Kivennavantie 21
02130 Espoo

,

Pilke Kilo

Pilke-päiväkoti Kilo sijaitsee luonnonhelmassa, Kilonkallion suojaisalla ja rauhallisella asuinalueella. Kilon juna-asema ja Leppävaaran palvelut löytyvät päiväkotimme läheltä. Päiväkodin pihassa sekä läheisessä metsässä on tilaa seikkailla turvallisesti. Lähiympäristöstämme löytyvät myös Leppävaaran kirjasto, Urheilupuisto, Angry Birds -puisto sekä hevostalli. Päiväkodissa järjestetään monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Aktiviteetteihin kuuluvat myös liikuntatuokiot, metsäretket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Päiväkodin johtaja Virpi Hiza
p. 040 514 3054
virpi.hiza@pilkepaivakodit.fi

Kilonkallionkuja 8
02610 Espoo

,

Pilke Maria Montessori

Maria Montessori on pieni ja kodikas montessoripäiväkoti (leikkikoulu) Espoon Olarissa. Leikkikoulu tarjoaa laadukasta montessori-pedagogiikkaan nojautuvaa varhaiskasvatusta 2,5-6- vuotiaille lapsille.
Leikkikoulun valmisteltu ympäristö ja montessorivälineistö tukevat lapsen yksilöllistä kehitystä. Maria Montessorissa lapset oppivat leikkien, tutkien ja liikkuen. Leikkikoulun arkeen kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten ulkoilu, musiikki, askartelu ja retket lähimaastoon.

Päiväkodin johtaja Maija Ross
Puh. 045 773 48514
maija.ross@pilkepaivakodit.fi

Kuunsäde 2 C
02210 Espoo

, Englanninkieliset päiväkodithirsipäiväkodit

Pilke Playschool Haukilahti

Pilke Playschool Haukilahti (entinen Westend) sijaitsee Espoon Haukilahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä on leikkipuistoja, luontoa ja hyvät liikenneyhteydet. Noudatamme Playschool Haukilahdessa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa. Päiväkoti on kokonaan englanninkielinen, mutta siellä järjestetään kerhotoimintaa suomen kielellä kahdesti viikossa.

Päiväkodin johtaja Maria Kajanus Lopez
Puh. 044 4937 896
maria.kajanus-lopez@pilkepaivakodit.fi

Kampelatie 4,
Espoo 02170

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Tapiola

Pilke Tapiola Playschool sijaitsee Espoossa Tapiolassa, lähellä luontoa, puistoja, kirjastoa ja museoita. Päiväkoti on kävelyetäisyyden päässä Urheilupuiston metroasemalta, joten päiväkodille on helppo tulla Helsingistä ja Espoosta. Pilke Playschool Tapiola on kokonaan englanninkielinen päiväkoti, joka tarjoaa lämminhenkistä varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Maija Ross
Puh. 045 773 48514
maija.ross@pilkepaivakodit.fi

Kaskenkaatajantie 5
02100 Espoo

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Playschool Mäntyviita

Pilke Playschool Mäntyviita on englanninkielinen päiväkoti, joka sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Mäntyviita 6. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella museoiden, puistojen ja luonnon läheisyydessä. Pilke Playschool Mäntyviita tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Maija Ross
Puh. 045 773 48514
maija.ross@pilkepaivakodit.fi

Mäntyviita 6
02110 Espoo

, hirsipäiväkodit

Pilke tiedepäiväkoti Siru

Pilke tiedepäiväkoti Siru on Suomen suurin hirsipäiväkoti ja sijaitsee Espoon Lintuvaarassa. Pilke Siru on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa lapset oppivat oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa. Sirussa on myös englanninkielipainotteinen ryhmä 2,5-5-vuotiaille lapsille. Ryhmässä on englanninkielinen opettaja ja suomenkielinen lastenhoitaja. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Tiia Viinikka
Puh. 040 9052 695
tiia.viinikka@pilkepaivakodit.fi

Lintukorpi 16
02660 Espoo

,

Pilke Sinipilvi

Pilke Sinipilvi sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Päiväkodin iso piha ja vehreä lähiympäristö luovat hyvät puitteet ulkoilulle ja ympäristön tutkimiselle. Päiväkodissamme luodaan lapsille turvallinen, kiireetön ja aidon lämmin kasvuympäristö, jossa jokainen lapsi huomioidaan ja kohdataan ainutlaatuisena yksilönä.

Päiväkodin johtaja Satu Häyrynen
Puh. 040 4571 787
satu.hayrynen@pilkepaivakodit.fi

Kahisevankuja 2
02710 Espoo

,

Pilke liikuntapäiväkoti Pupuna

Pilke Pupuna sijaitsee Laajalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä ykkösen läheisyydessä. Pidämme tärkeänä sitä, että lapsi saa päiväkodissa erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, tutustuu lähiympäristöön ja oppii ottamaan toiset huomioon. Hassuttelu on meillä sallittua ja teemmekin työtä Pilke silmäkulmassa!

Päiväkodin johtaja Satu Häyrynen
Puh. 040 4571 787
satu.hayrynen@pilkepaivakodit.fi

Kirvuntie 45
02140 Espoo

,

Pilke luontopäiväkoti Pihlajarinne

Pilke Pihlajarinteen päiväkoti on Pohjois-Espoossa vehreällä pientaloalueella Kehä kolmosen kupeessa sijaitseva ostopalvelupäiväkoti. Alueella on kylämäinen tunnelma ja perheet asuvat usein lähellä päiväkotia. Kuitenkin Espoon keskus ja Leppävaara ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Päiväkodin johtaja Satu Häyrynen
Puh. 040 4571 787
satu.hayrynen@pilkepaivakodit.fi

Ollaksentie 21
02940 ESPOO

,

Pilke Nallentupa

Pilke Nallentupa sijaitsee Espoon Niipperissä, rauhallisella pientaloalueella. Opimme ja ihmettelemme uusia asioita yhdessä ennakkoluulottomasti. Päiväkodin vieressä sijaitseva hiekkakenttä mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja lähistöllä olevat puistot ja metsä ovat aktiivisessa käytössä viikoittaisilla retkillä.

Päiväkodin johtaja Elviira Paavola
Puh. 050 919 4992
elviira.paavola@pilkepaivakodit.fi

Niipperintie 33
02920 Espoo

,

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikelloon viihtyisä yksityinen päiväkoti Espoon Perkkaalla Kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Meille pääsee helposti bussilla, junalla ja omilla kulkuneuvoilla. Tuulikello tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on 28 hoitopaikkaa 10kk-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Sari Mononen
Puh. 040 586 5031
sari.mononen@pilkepaivakodit.fi

Huvilinnanaukio 8,
02600 Espoo

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Merikatti

Pilke-päiväkoti Merikatti on Kivenlahdessa sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Englanti sekä suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

Manager Amandine Mäkelä
Tel. 044 493 8441
amandine.makela@pilkepaivakodit.fi

Kivenlahdenkatu 5 D
02320 Espoo

,

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki sijaitsee Espoon Martinmäessä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä rauhallisella omakotialueella. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa. Ulkoilemme runsaasti ja teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön kuten esimerkiksi metsään, urheilukentälle ja puistoihin.

Päiväkodin johtaja Katja Vuorento
Puh. 040 615 2410
katja.vuorento@pilkepaivakodit.fi

Martinniitty 7
02270 Espoo

päiväkoti espoo leppävaara

,

Pilke Aftonstjärnan

Pilke Aftonstjärnan on pieni ja kodikas, ruotsinkielinen päiväkoti Leppävaarassa. Aftonstjärnalla on lähes 20 vuoden perinteet Espoon ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen parissa. Päiväkodin tavoitteena on auttaa lapsia kehittymään itsenäisiksi, osaaviksi yksilöiksi, jotka ottavat vastuun teoistaan ja ympäristöstään. Tule tutustumaan ja koe itse viihtyisä ilmapiirimme!

Päiväkodin johtaja Sofia Forsman
Puh. 040 481 0302
sofia.forsman@pilkepaivakodit.fi

Konstaapelinkatu 3
02650 Espoo

, Englanninkieliset päiväkodit

Pilke Kattimatti

Pilke-päiväkoti Kattimatti on Matinkylässä sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Englanti sekä suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

Päiväkodin johtaja Maija Ross
Puh. 045 773 48514
maija.ross@pilkepaivakodit.fi

Sepetlahdentie 7
02230 Espoo

Harkitsetko päiväkotipaikan hakemista lapsellesi yksityisestä päiväkodista Espoosta? Pilkkeellä on 21 päiväkotia Espoossa ympäri kaupunkia sujuvien kulkuyhteyksien varrella. Espoossa on 1.8.2021 alkaen käytössä varhaiskasvatuksen palveluseteli, lue lisää tästä!

Etsi Pilkkeen lähimmät päiväkodit näppärän työkalumme avulla. Monet perheet tulevat yksityiseen päiväkotiin Espooseen naapurikunnista bussilla, metrolla tai omalla kulkuneuvolla.

Yksityinen päiväkoti Espoosta painotuksen mukaan

Espoossa sijaitsevat päiväkotimme edistävät lapsesi kielitaitoa. Meillä on useampia englanninkielisiä päiväkoteja, kaksikielisiä päiväkoteja ja kielikylpypäiväkoteja. Voit valita myös ruotsinkielisen yksityisen päiväkodin Espoosta.

Yksityinen tiedepäiväkotimme Siru Espoossa on Suomen suurin hirsipäiväkoti. Ihmettelemme ja tutkimme ympäristöämme yhdessä lasten kanssa. Oivallusten riemu on jokapäiväistä!

Jos tahdot painottaa musiikin merkitystä lapsesi arjessa, tule tutustumaan musiikkipainotteiseen päiväkotiimme Espoossa. Laulaminen, soittaminen ja loruttelu värittävät päiviämme.

Pilkkeellä on lisäksi kaksi liikuntapainotteista yksityistä päiväkotia Espoossa, ja yksi montessoripäiväkoti.

Kiireetön ilmapiiri Pilkkeen yksityisessä päiväkodissa Espoossa

Kaikissa Pilkkeen päiväkodeissa Espoossa on monipuolisia aktiviteetteja lapsille. Huolehdimme myös kiireettömistä ja rauhallisista hetkistä päivien aikana.

Tule rohkeasti tutustumaan, kun kiinnostut Pilkkeen yksityisestä päiväkodista Espoossa. Kun olet tehnyt päätöksen, hae päiväkotipaikkaa suoraan sivujemme kautta.

Millaista on arki Pilkkeen päiväkodeissa?

Lue tästä, mitä pääkaupunkiseudun aluejohtajamme Johanna Raski-Pitkänen kertoo Pilkkeen toiminnasta, päiväkotien paikallisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Päiväkotiemme toimintaan tutustuu parhaiten paikan päällä, ota yhteyttä ja sovi tutustumiskäynti lähimpään Pilke-päiväkotiin!

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa