Väinölän iltapäiväkerho

This post is available in: In English

Väinölän iltapäiväkerho

  Yhdessä luomme jokaisesta päivästä turvallisen ja myönteisen.

Kerho

Kerhopuhelimet:
puh. 044 701 5250
puh. 044 701 0093

30 lasta
2 ohjaajaa

Hinnat

Asiakasmaksu 80 euroa/kk.

Aukioloajat

Ma-Pe klo 12-17.

Hakeminen

Kerhopaikkaa haetaan Porin kaupungilta.

Väinölän iltapäiväkerho

 

Väinölän iltapäiväkerhossa lapset viettävät turvallisen ja toiminnallisen iltapäivän yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Kerhopäivään kuuluu ohjattu toimintatuokio, ulkoilua sekä välipala- ja läksyhetket. Toimintatuokiot vaihtelevat kuukausiteemojen mukaisesti.

Lisäksi järjestämme pienkerhoja, joihin sisältyy liikuntaa, kädentaitoja ja esimerkiksi tiedekokeita. Koulun isolla pihalla liikumme ja leikimme monipuolisesti. Myös liikuntasali välineineen on käytössämme. Lapset otetaan mukaan toiminnan suunnitteluun ja kaikille on aina mukavaa tekemistä.

Toiminnassa painotetaan ulkoilun ja liikkumisen tärkeyttä, kädentaitoja hyviä käytöstapoja ja muiden huomioon ottamista. Yhdessä luomme jokaisesta päivästä turvallisen ja myönteisen.

Sijainti

Yhteystiedot

opettaja_pollo

Perusopetuksen iltapäivätoiminnan
aluekoordinaattori Anne Jokiranta
puh. 040 457 1354
anne.jokiranta@pilkepaivakodit.fi

Kerhopuhelimet:
puh. 044 701 5250
puh. 044 701 0093

vainola@pilkepaivakodit.fi

Väinölän koulu
Luodontie 1,
28330 Pori

Hae iltapäiväkerhopaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Välke, Pori
Hae kerhopaikkaa Porin kaupungin sivuilta.

Usein kysyttyä

Toiminnassamme korostuu ulkoilu ja liikunta, koska olemme todenneet sen tärkeäksi vastapainoksi koulupäivälle. Myös vanhemmat ovat toivoneet, että kerhoissamme ulkoiltaisiin mahdollisimman paljon. Puettehan lapsenne niin, että hän voi osallistua kaikkeen toimintaan. Säänmukaiset vaatteet lapsella aina päällä/mukana (sadetakki, ulkohousut, kumisaappaat, lapaset..) Lapsellanne tulisi olla kerhossa sisävaatteita ja lapasia varalla, varsinkin märkinä vuodenaikoina, jolloin vaatteet saattavat kastua jo koulupäivän aikana eikä kaikissa iltapäiväkerhoissa ole kuivatusmahdollisuuksia märille vaatteille.

Päivittäinen tiedonvaihto tapahtuu hakutilanteiden lisäksi lapsen reissuvihon / kerhopuhelimen välityksellä. Lisäksi lapsellenne annetaan kotiin tuotavaksi tarpeen mukaan erillisiä tiedotteita, joissa esitellään iltapäiväkerhon tulevaa toimintaa ja mahdollisia retkiä. Kerho-ohjaajalta tai koordinaattorilta voi myös tarvittaessa varata erillisen ajan keskustelua varten. Kerholaisten huoltajille järjestetään syyskauden aikana vanhempainilta, jossa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista kerhotoimintaan liittyen sekä ohjaajien että koordinaattorin kanssa.

Vanhemmat ilmoittavat toimintakauden alussa kerho-ohjaajalle lapsen koulun loppumisajat, jotta kerhossa osataan odottaa lasta oikeaan aikaan. Mikäli lapsi ei tule kerhoon, ohjaaja on yhteydessä vanhempiin. Jotta ohjaaja ei huolestu turhaan, tulee vanhempien ilmoittaa kaikista lapsen poissaoloista kerhoon. Kotiinlähtöajoista sopiminen tapahtuu aina aikuisten kesken, joten lapsi ei voi tulla kerhoon ja ilmoittaa esim. kaverille kotiinlähdöstä. Turvallisuuden takia kännykät pidetään kerhoaikana suljettuina ja viestittäminen tapahtuu kerhopuhelimen kautta.

Vanhempien tulee ilmoittaa kaikista lapsen poissaoloista kerhoon, jotta kerho-ohjaaja ei huolestu turhaan.

Esimerkkiaikataulu iltapäiväkerhon päivästä

Iltapäiväkerhojen aikataulu rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio iltapäiväkerhopäivästä.

12:00 - 13:30 Ulkoilu
13:30 - 14:30 Välipala
14:30 - 15:00 Läksyt
15:00 - 16:00 Ohjattu toiminta / vapaa leikki
16:00 - 17:00 Ulkoilu