Porin iltapäiväkerhot

Hyväntuulista toimintaa ulkoillen, leikkien ja läksyjä tehden.

Iltapäiväkerhot Pori

Cygnaeuksen iltapäiväkerhoCygnaeuksen iltapäiväkerhossa lapsille tarjotaan monipuolista toimintaa.  Iltis toimii koulun tiloissa ja osittain samoissa tiloissa englanninkielisen eskarin kanssa. Cygnaeuksen iltiksessä lapset kuulevat englannin kieltä päivittäin! Iltispäivän aikana leikitään, liikutaan, kokeillaan uusia asioita ja ideoita. Läksyjenteolle ja välipalalle varataan aikaa ja välillä myös huilihetkille.

Tasavallankatu 1, 28100 Pori
kerhopuhelin 044 701 5210
cygnaeus@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Enäjärven iltapäiväkerhoEnäjärven iltapäiväkerhossa toimii yksi ryhmä ja kerhotilat sijaitsevat Enäjärven koulun alakerrassa. Ryhmässä on 13 lasta ja yksi ohjaaja. Enäjärven iltapäiväkerhossa tarjotaan lapsille turvallinen sekä toiminnallinen iltapäivä yhdessä tutun ohjaajan kanssa.

Koulutie 42, 28800 Pori
kerhopuhelin 044-7015252
enajarvi@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Itä-Porin yhtenäiskoulun iltapäiväkerhoItä-Porin iltapäiväkerhossa painotetaan lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, osallisuutta, joustavuutta ja yhteistyötä sekä kodin että koulun välillä. Lasten päivään kuuluu ulkoilua, leikkiä, välipalahetki ja läksytuokio sekä vaihtelevia ja monipuolisia toimintatuokioita.

Kouvonraitti 7, 28370 Pori
kerhopuhelin 044 701 5228
ita-pori@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Kaarisillan iltapäiväkerhoKaarisillan iltapäiväkerho sijaitsee Porin Pormestarinluodossa vehreässä ympäristössä kokemäenjoen rannalla. Viikkomme koostuvat päivittäisestä ulkoilusta, joka sisältää lasten omaehtoista tekemistä, leikkimistä ja pelejä. Välipala ja läksyhetki kuuluvat myös rutiineihimme. Näiden lisäksi kerhossa voi askarrella, näytellä, leikkiä, laulaa ja soittaa soittimilla, liikkua ja leikkiä niin ohjatuissa tuokioissa, kuten myös itsenäisesti ja pienryhmissä. Myös liikuntasali välineineen on käytössämme.

Jokisatamantie 1, 28190 PORI
kerhopuhelin 0447015234
kaarisilta@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Kalaholman iltapäiväkerhoKalaholman iltapäiväkerho tarjoaa lapsille monipuolista, turvallista ja aikuisten valvomaa ohjelmaa koulupäivän jälkeen. Askartelemme, retkeilemme, liikumme ja ulkoilemme paljon, mutta lapsilla on mahdollisuus myös rauhalliseen leikkiin ja rauhoittumiseen.

Lukkarisannantie 15, 28300 PORI
kerhopuhelin 0447015253
kalaholma@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Käppärän iltapäiväkerhoKäppärän iltapäiväkerhon toimintaan kuuluu liikunta, kädentaidot, musiikki, ilmaisutaito ja kirjallisuus. Pyrimme järjestämään iltisvuoden aikana erilaisia harrastekerhoja (esim. liikunta-, kädentaidot- ja tarinakerho) jaksoittain. Viikoittaiseen ohjelmaan kuuluu päivittäisten läksy- ulkoilu- ja välipalahetkien lisäksi erilaisia toimintatuokioita, jotka liittyvät kuukausittain vaihtuvaan teemaan.

Käppärätie 3, 28120 Pori
kerhopuhelin 044 701 5236
kappara@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Kyläsaaren iltapäiväkerhoKyläsaaren iltapäiväkerho sijaitsee Kyläsaaren koulun vieressä, tien toisella puolella, Kyläsaaren kylätalon tiloissa. Kerholla on käytössään laajat piha-alueet ja lähistöllä on myös mahdollisuus metsässä liikkumiseen. Iltapäiväkerhossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja vietetään aikaa yhdessä monipuolisten ja mukavien puuhien parissa.

Mörtintie 7, 28760 Pori
kerhopuhelin 044 701 5254
kylasaari@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Leppäkorven iltapäiväkerhoLeppäkorven iltapäiväkerho tarjoaa lapsille turvallisen iltapäivän, jossa ovat ammattitaitoiset ohjaajat. Iltiksessä ulkoillaan, leikitään, askarrellaan ja pelataan kavereiden seurassa. Kerhossa teemme myös läksyt. Iltapäiväkerho on kielipainotteinen, tutustumme lasten kanssa englannin kieleen kielisuihkumenetelmää käyttäen. Kieleen tutustutaan toistuvien fraasien, leikkien, laulujen ja pelien avulla. Kerho toimii koulun tiloissa ja päivän aikana tarjoillaan terveellinen ja monipuolinen välipala. Ohjaajat toimivat tiiminä luoden vanhempien ja koulun henkilökunnan kanssa lapsellenne turvallisen ja mukavan iltapäivän.

Hiisipellontie 2, 28660 Pori
kerhopuhelin 044 701 5249
leppakorpi@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Meri-Porin iltapäiväkerhoMeri-Porin iltapäiväkerhossa lapset saavat viettää turvallisen iltapäivän ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Meri-Porin iltapäiväkerho toimii Meri-Porin yhtenäiskoulun tiloissa. Iltapäiväkerhollamme on oma viihtyisä tilansa koulun toisessa kerroksessa

Rieskalantie 8, 28800 PORI
kerhopuhelin 044-701 5255
meripori@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Noormarkun IltapäiväkerhoNoormarkun iltapäiväkerhossa iltapäiväkerhossa toimii kaksi ryhmää, jotka molemmat toimivat omissa tiloissaan koulun yhteydessä. Iltapäiväkerholla on suuri piha-alue käytössään ulkoilua varten ja myös koulun liikunta- ja juhlasali on käytössä sisäliikunnan ja leikkien aikaan. Toiminta on lapsilähtöistä ja lapsen osallisuutta vahvistavaa. Kerhossa lapsille tarjotaan ohjattua- ja vapaata ulkoilua sekä leikkiä.

Museotie 12, 29600 Noormarkku
kerhopuhelin044 701 5988
noormarkku@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Ruosniemen iltapäiväkerhoRuosniemen iltapäiväkerhossa toimii Ruosniemen koulun tiloissa ja sijaitsee mahtavien ulkoilumahdollisuuksien keskellä. Koulua ympäröi kaunis metsä, joka tarjoaa lapsille hienot retkeily- ja leikkipaikat. Ruosniemen iltapäiväkerhossa tarjoamme lapsille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan, niin ulkona kuin sisälläkin. Lisäksi leikkimme ja askartelemme paljon yhdessä.

Tilsantie 11, 28220 Pori
kerhopuhelin044 701 52 59
ruosniemi@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Toejoen iltapäiväkerhoToejoen iltapäiväkerho on vahvasti lastensa näköinen, sillä otamme lapset mukaan toiminnan suunnitteluun. Kannustamme lapsia ulkoiluun ja liikkumiseen ja aloitamme jokaisen kerhopäivän ulkoilulla. Lasten kanssa pelailemme ja leikimme erilaisia leikkejä sekä ulkona että sisällä. Haluamme, että lasten on kiva tulla Toejoen iltikseen ja että jokainen lapsi tuntee olonsa turvalliseksi ammattitaitoisten ohjaajien kanssa.

Kansakoulukatu 1, 28200 Pori
kerhopuhelin  044 701 52 38
toejoki@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Tuorsniemen iltapäiväkerhoTuorsniemen iltapäiväkerho sijaitsee Länsi-Porin alueella peltojen ja metsien laidalla, idyllisessä maalaismaisemassa. Liikumme paljon iltapäivisin koulun isolla pihalla ja lähimetsissä, ulkoillessa lapsille tarjotaan aina myös ohjattua leikkiä. Viikkomme koostuvat ulkoilusta, peleistä/leikeistä ja kädentaidoista.

Tuorsniementie 325, 28600 Pori
kerhopuhelin 0447015262
tuorsniemi@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Uudenkoiviston iltapäiväkerhoUudenkoiviston iltapäiväkerhossa lapset pääsevät toteuttamaan itseään erilaisten harrastekerhojen parissa askartelun, leipomisen, liikunnan, ilmaisun ja musiikin kera. Vapaata sekä omatoimista leikkiä unohtamatta. Läksytuokio pidetään päivittäin. Yhteistyö kodin ja koulun välillä on meille tärkeää ja päivittäistä. Tarkoituksena on, että lapsi tuntee olonsa turvalliseksi ja viihtyy. Yhteisenä sääntönä ja tavoitteena on, että kaikki ovat kaikkien kavereita eikä ketään jätetä yksin.

Palokunnanpuistokatu 6-8 , 28130 Pori
kerhopuhelin 044 701 5245
uusikoivisto@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Vähärauman iltapäiväkerhoVähärauman iltapäiväkerhossa vietetään mukava ja virikkeellinen iltapäivä puuhastellen erilaisissa harrastekerhoissa. Lasten luovuus ja omaehtoinen tekeminen ovat huomioituina toiminnan suunnittelussa. Läksyhetken ja välipalan lisäksi nautimme päivittäin ulkoilusta ja vapaasta leikistä..

Vähäraumantie 91, 28600 Pori
kerhopuhelin 044 701 5246
vaharauma@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Väinölän iltapäiväkerhoVäinölän iltapäiväkerhossalapset viettävät turvallisen ja iloisen iltapäivän yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Kerhossa ulkoillaan paljon, ystävystytään ja leikitään. Koulun isolla pihalla liikumme ja leikimme monipuolisesti. Myös liikuntasali välineineen on käytössämme. Joka päivä järjestetään toimintatuokio vaihtuvin teemoin. Lapset otetaan mukaan toiminnan suunnitteluun ja kaikille on aina mukavaa tekemistä. Rauhalliseen läksyhetkeen on mahdollisuus päivittäin. Kerhossa tarjoillaan myös terveellinen ja monipuolinen välipala.

Luodontie 1, 28330 Pori
kerhopuhelin 044 701 5250
vainola@pilkepaivakodit.fi

Tutustu iltapäiväkerhoon »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit