Pilke iltapäiväkerhot
Pori

Väinölän iltapäiväkerho

Väinölän iltapäiväkerhossalapset viettävät turvallisen ja iloisen iltapäivän yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Kerhossa ulkoillaan paljon, ystävystytään ja leikitään. Koulun isolla pihalla liikumme ja leikimme monipuolisesti. Myös liikuntasali välineineen on käytössämme. Joka päivä järjestetään toimintatuokio vaihtuvin teemoin. Lapset otetaan mukaan toiminnan suunnitteluun ja kaikille on aina mukavaa tekemistä. Rauhalliseen läksyhetkeen on mahdollisuus päivittäin. Kerhossa tarjoillaan myös terveellinen ja monipuolinen välipala.

Luodontie 1, 28330 Pori
kerhopuhelin 044 701 5250
vainola@pilkepaivakodit.fi

Vähärauman iltapäiväkerho

Vähärauman iltapäiväkerhossa vietetään mukava ja virikkeellinen iltapäivä puuhastellen erilaisissa harrastekerhoissa. Lasten luovuus ja omaehtoinen tekeminen ovat huomioituina toiminnan suunnittelussa. Läksyhetken ja välipalan lisäksi nautimme päivittäin ulkoilusta ja vapaasta leikistä..

Vähäraumantie 91, 28600 Pori
kerhopuhelin 044 701 5246
vaharauma@pilkepaivakodit.fi

Toejoen iltapäiväkerho

Toejoen iltapäiväkerho on vahvasti lastensa näköinen, sillä otamme lapset mukaan toiminnan suunnitteluun. Kannustamme lapsia ulkoiluun ja liikkumiseen ja aloitamme jokaisen kerhopäivän ulkoilulla. Lasten kanssa pelailemme ja leikimme erilaisia leikkejä sekä ulkona että sisällä. Haluamme, että lasten on kiva tulla Toejoen iltikseen ja että jokainen lapsi tuntee olonsa turvalliseksi ammattitaitoisten ohjaajien kanssa.

Kansakoulukatu 1, 28200 Pori
kerhopuhelin 044 701 52 38
toejoki@pilkepaivakodit.fi

Ruosniemen iltapäiväkerho

Ruosniemen iltapäiväkerhossa toimii Ruosniemen koulun tiloissa ja sijaitsee mahtavien ulkoilumahdollisuuksien keskellä. Koulua ympäröi kaunis metsä, joka tarjoaa lapsille hienot retkeily- ja leikkipaikat. Ruosniemen iltapäiväkerhossa tarjoamme lapsille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan, niin ulkona kuin sisälläkin. Lisäksi leikkimme ja askartelemme paljon yhdessä.

Tilsantie 11, 28220 Pori
kerhopuhelin044 701 52 59
ruosniemi@pilkepaivakodit.fi

Leppäkorven iltapäiväkerho

Leppäkorven iltapäiväkerho tarjoaa lapsille turvallisen iltapäivän, jossa ovat ammattitaitoiset ohjaajat. Iltiksessä ulkoillaan, leikitään, askarrellaan ja pelataan kavereiden seurassa. Kerhossa teemme myös läksyt. Iltapäiväkerho on kielipainotteinen, tutustumme lasten kanssa englannin kieleen kielisuihkumenetelmää käyttäen. Kieleen tutustutaan toistuvien fraasien, leikkien, laulujen ja pelien avulla. Kerho toimii koulun tiloissa ja päivän aikana tarjoillaan terveellinen ja monipuolinen välipala. Ohjaajat toimivat tiiminä luoden vanhempien ja koulun henkilökunnan kanssa lapsellenne turvallisen ja mukavan iltapäivän.

Hiisipellontie 2, 28660 Pori
kerhopuhelin 044 701 5249
leppakorpi@pilkepaivakodit.fi

Käppärän iltapäiväkerho

Käppärän iltapäiväkerhon toimintaan kuuluu liikunta, kädentaidot, musiikki, ilmaisutaito ja kirjallisuus. Pyrimme järjestämään iltisvuoden aikana erilaisia harrastekerhoja (esim. liikunta-, kädentaidot- ja tarinakerho) jaksoittain. Viikoittaiseen ohjelmaan kuuluu päivittäisten läksy- ulkoilu- ja välipalahetkien lisäksi erilaisia toimintatuokioita, jotka liittyvät kuukausittain vaihtuvaan teemaan.

Käppärätie 3, 28120 Pori
kerhopuhelin 044 701 5236
kappara@pilkepaivakodit.fi

Kaarisillan iltapäiväkerho

Kaarisillan iltapäiväkerho sijaitsee Porin Pormestarinluodossa vehreässä ympäristössä kokemäenjoen rannalla. Viikkomme koostuvat päivittäisestä ulkoilusta, joka sisältää lasten omaehtoista tekemistä, leikkimistä ja pelejä. Välipala ja läksyhetki kuuluvat myös rutiineihimme. Näiden lisäksi kerhossa voi askarrella, näytellä, leikkiä, laulaa ja soittaa soittimilla, liikkua ja leikkiä niin ohjatuissa tuokioissa, kuten myös itsenäisesti ja pienryhmissä. Myös liikuntasali välineineen on käytössämme.

Jokisatamantie 1, 28190 PORI
kerhopuhelin 0447015234
kaarisilta@pilkepaivakodit.fi

Cygnaeuksen iltapäiväkerho

Cygnaeuksen iltapäiväkerhossa lapsille tarjotaan monipuolista toimintaa. Iltis toimii koulun tiloissa ja osittain samoissa tiloissa englanninkielisen eskarin kanssa. Cygnaeuksen iltiksessä lapset kuulevat englannin kieltä päivittäin! Iltispäivän aikana leikitään, liikutaan, kokeillaan uusia asioita ja ideoita. Läksyjenteolle ja välipalalle varataan aikaa ja välillä myös huilihetkille.

Tasavallankatu 1, 28100 Pori
kerhopuhelin 044 701 5210
cygnaeus@pilkepaivakodit.fi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa