Pilke iltapäiväkerhot
Hämeenlinna

Vuorentaan iltapäiväkerho

Vuorentaan iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Marssitie 90,
13500 Hämeenlinna
kerhopuhelin 040 131 9046
vuorentaka@pilkepaivakodit.fi

Rengon iltapäiväkerho

Rengon iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Urheilutie 2,
14300 Renko
kerhopuhelin 040 131 9713
renko@pilkepaivakodit.fi

Nummen iltapäiväkerho

Nummen iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Kylätie 24
13500 Hämeenlinna
kerhopuhelin 040 131 9054
nummeniltapaivakerho@pilkepaivakodit.fi

Luolajan iltapäiväkerho

Luojalan iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Vesitie 14
13500 Hämeenlinna
kerhopuhelin 040 131 91 50
luojala@pilkepaivakodit.fi

Jukolan iltapäiväkerho

Jukolan iltapäiväkerhossa lapsi osallistuu moninaiseen toimintaan turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä osaavien ohjaajien läsnä ollessa. Läksyt tehdään aikuisen valvonnassa ja lapsi pääsee tutustumaan monipuolisesti liikuntaan, kädentaitoihin ja mediataitoihin ohjatun toiminnan kautta.

Liivuorentie 24,
13500 Hämeenlinna
kerhopuhelin 040 132 0079
jukolailtapaivakerho@pilkepaivakodit.fi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa