Karamzinin iltapäiväkerho

This post is available in: In English

Karamzinin iltapäiväkerho

Karamzinin iltapäiväkerho on erittäin toiminnallinen ja hyväntuulinen iltapäiväkerho, jossa päällimmäisenä ovat leikkiminen, yhdessä tekeminen ja kaverit.

Kerho

46 lasta
4 ryhmää

Hinnat

Osa-aikainen iltapäivätoiminta klo 12–15 asiakasmaksu 80€/kk
Kokoaikainen iltapäivätoiminta klo 12–17 asiakasmaksu 140€/kk

Aukioloajat

Ma-Pe klo 12-17.

Hakeminen

Kerhopaikkaa haetaan Espoon kaupungilta.

Karamzinin iltapäiväkerho on toiminnallinen ja hyväntuulinen iltapäiväkerho, jossa päällimmäisenä ovat leikkiminen, yhdessä tekeminen ja kaverit. Juuri yhdessä tekemisen sekä leikkien kautta lapset tutustuvat vaivattomasti toisiinsa ja uusia kaverisuhteita syntyy kuin itsestään. Päivittäisissä harrastekerhoissamme lapset pääsevät tutustumaan kädentaitoihin, monipuoliseen liikuntaan, peleihin, luontoon ja retkeilyyn. Kerho toimii Karamzinin koulun kanssa yhteisissä tiloissa, joissa lasten on helppoa, sekä tuttua ja turvallista jatkaa koulupäivän jälkeen kerhopäivää.

Sijainti

Yhteystiedot

Piritta Marttila - Pilke päiväkodit Oy

Karamzinin koulu
Kulloonmäentie 20
02940 Espoo

Kerhopuhelin:
p. 050 912 3669 1. luokat
p. 050 910 8440 2. luokat
karamzin@pilkepaivakodit.fi

Perusopetuksen iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori Piritta Marttila 
p. 045 7734 8515
piritta.marttila@pilkepaivakodit.fi

Hae iltapäiväkerhopaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Välke, Pori
Hae kerhopaikkaa Espoon kaupungin sivuilta.

Täytä lomake: Tietoja lapsesta perusopetuksen iltapäivätoimintaan »

Usein kysyttyä

Toiminnassamme korostuu ulkoilu ja liikunta, koska olemme todenneet sen tärkeäksi vastapainoksi koulupäivälle. Myös vanhemmat ovat toivoneet, että kerhoissamme ulkoiltaisiin mahdollisimman paljon. Puettehan lapsenne niin, että hän voi osallistua kaikkeen toimintaan. Säänmukaiset vaatteet lapsella aina päällä/mukana (sadetakki, ulkohousut, kumisaappaat, lapaset..) Lapsellanne tulisi olla kerhossa sisävaatteita ja lapasia varalla, varsinkin märkinä vuodenaikoina, jolloin vaatteet saattavat kastua jo koulupäivän aikana eikä kaikissa iltapäiväkerhoissa ole kuivatusmahdollisuuksia märille vaatteille.

Päivittäinen tiedonvaihto tapahtuu hakutilanteiden lisäksi lapsen reissuvihon / kerhopuhelimen välityksellä. Lisäksi lapsellenne annetaan kotiin tuotavaksi tarpeen mukaan erillisiä tiedotteita, joissa esitellään iltapäiväkerhon tulevaa toimintaa ja mahdollisia retkiä. Kerho-ohjaajalta tai koordinaattorilta voi myös tarvittaessa varata erillisen ajan keskustelua varten. Kerholaisten huoltajille järjestetään syyskauden aikana vanhempainilta, jossa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista kerhotoimintaan liittyen sekä ohjaajien että koordinaattorin kanssa.

Vanhemmat ilmoittavat toimintakauden alussa kerho-ohjaajalle lapsen koulun loppumisajat, jotta kerhossa osataan odottaa lasta oikeaan aikaan. Mikäli lapsi ei tule kerhoon, ohjaaja on yhteydessä vanhempiin. Jotta ohjaaja ei huolestu turhaan, tulee vanhempien ilmoittaa kaikista lapsen poissaoloista kerhoon. Kotiinlähtöajoista sopiminen tapahtuu aina aikuisten kesken, joten lapsi ei voi tulla kerhoon ja ilmoittaa esim. kaverille kotiinlähdöstä. Turvallisuuden takia kännykät pidetään kerhoaikana suljettuina ja viestittäminen tapahtuu kerhopuhelimen kautta.

Vanhempien tulee ilmoittaa kaikista lapsen poissaoloista kerhoon, jotta kerho-ohjaaja ei huolestu turhaan.

Esimerkkiaikataulu iltapäiväkerhon päivästä

Iltapäiväkerhojen aikataulu rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio iltapäiväkerhopäivästä.

12:00 - 13:30 Ulkoilu
13:30 - 14:30 Välipala
14:30 - 15:00 Läksyt
15:00 - 16:00 Ohjattu toiminta / vapaa leikki
16:00 - 17:00 Ulkoilu