Pilke tiedottaa

Espooseen aukesi kaksi uutta englanninkielipainotteista päiväkotia

Englanninkieliselle varhaiskasvatukselle on kysyntää.

Pilke päiväkodit Oy avasi 2.8.2021 kaksi uutta päiväkotia Espooseen. Englanninkielinen päiväkoti, Pilke Playschool Laajalahti, aukesi Espoon Laajalahteen Kivennavantielle.

Päiväkodeissa toteutetaan suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Pilke Playschooleissa lapset pääsevät sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä.

”Englanninkieliset päiväkotimme ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Tutkimustiedot osoittavat, että̈ mitä̈ varhaisemmassa vaiheessa lapselle annetaan mahdollisuus oppia vieras kieli, sitä paremmin sen omaksuminen sujuu.” kertoo Pilke päiväkotien aluejohtaja Johanna Raski-Pitkänen.

Pilkkeellä on ennestään kuusi englanninkielistä Playschool-päiväkotia Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Lempäälässä. Espoon Laajalahdessa Playschoolin kanssa samassa osoitteessa sijaitsee myös Pilkkeen liikuntapäiväkoti.

Pilke-päiväkoti Peippo aukesi Espoon keskukseen

Pilke avasi päiväkodin myös Espoon keskukseen osoitteeseen Kirstinpiha 3, 02760 Espoo.

Peipossa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Pilkkeellä on ennestään 20 päiväkotia Espoossa.

Lisätietoja:
Johanna Raski-Pitkänen, aluejohtaja, Pilke päiväkodit Oy,
p. 040 514 8370
johanna.raski-pitkanen@pilkepaivakodit.fi