Pilke tiedottaa

Englanninkielinen ICEC-päiväkoti on auennut Kauniaisiin

Pilke päiväkodit Oy avasi 5.8.2021 englanninkielisen ICEC-päiväkodin hirsirakennukseen Kauniaisiin Kasavuorentielle.

ICEC-päiväkodissa on seitsemän lapsiryhmää 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa noudatetaan sekä suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa että englantilaista EYFS-varhaiskasvatussuunnitelmaa. Päiväkodin toiminnassa korostetaan lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

Yksityiset ICEC-päiväkodit tarjoavat 30 vuoden kokemuksella englanninkielistä varhaiskasvatusta n. 400 lapselle pääkaupunkiseudulla sekä Kempeleessä yhteensä yhdeksässä päiväkodissa.

”Olemme innoisamme ensimmäisestä palvelusetelipäiväkodistamme Kauniaisiin. Englanninkielinen päiväkotimme on herättänyt paljon kiinnostusta. Tutkimustiedot osoittavat, että̈ mitä̈ varhaisemmassa vaiheessa lapselle annetaan mahdollisuus oppia vieras kieli, sitä paremmin sen omaksuminen sujuu.” kertoo Pilke päiväkotien asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson.

Hirsipäiväkoti on satsaus lasten ja työntekijöiden hyvinvointiin

Pilke päiväkodit Oy uudistaa osaltaan päiväkotirakentamista Suomessa. Yrityksellä on jo yli 10 yhteistyökumppaniemme kanssa toteutettua, hirsirakenteista päiväkotia ympäri maan, ja lisää on suunnitteilla. Pilke päiväkotien tavoitteena on huomioida rakentamisessa kestävän kehityksen sekä terveellisen rakentamisen periaatteita. Hirsipäiväkoti on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja sekä rakennuksia, joiden hiilijalanjälki on mahdollisimman alhainen. Hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Lisätietoja:
Asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi