Asiakasilta Hämeenkyrössä

Tule mukaan tutustumaan!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME TI 19.2. KLO 17 KYRÖSKOSKEN KOULULLE!

 

Pilke taidepäiväkoti Väinämöinen aukeaa syksyllä 2019 uuteen hirsirakennukseen Kyröskoskelle. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästäakustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

 

Päiväkoti Väinämöinen on taidepainotteinen. Taide- ja ilmaisupainotteisuuden tarkoituksena on vahvistaa lapsen luovuutta, uteliaisuutta ja kokeilumieltä. Ilmaisun monet muodot toteutuvat päiväkodin arjessa kuvallisena, sanallisena ja kehollisena ilmaisuna. Mukana ovat myös musiikki ja draama sekä mahdollisuuksien mukaan tehdään retkiämuseoihin ja näyttelyihin.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme tiistaina 19.2.2019 klo 17 Kyröskosken koulun ruokasaliin osoitteeseen Koulukatu 26, 39200 Kyröskoski. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Väinämöisen sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Paikalla on myös kunnan varhaiskasvatuksen edustaja vastaamassa kysymyksiin palvelusetelistä.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Jenni Mäkelä
Puh. 040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää taidepäiväkoti Väinämöisestä täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit