Perhekahvila Pörriäinen aukeaa kesäkuuksi Laukaan Tähtiniittyyn

Tervetuloa viettämään kesäpäiviä Pörriäiseen!

Tervetuloa perhekahvila Pörriäiseen

 

Laukaan Pilke luontopäiväkoti Tähtiniitty avaa kesäkuun ajaksi perhekahvila Pörriäisen, joka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja yhteisten pihaleikkien merkeissä. Pörriäinen on avoinna kesäkuussa perjantai aamuisin klo 9-11 alkaen 7.6.2019. Seuraavat kerrat ovat 14.6. ja 28.6.

 

Perhekahvila toimii Pilke päiväkoti Tähtiniityn pihalla Laukaan Vihtavuoressa osoitteessa Kuhamäenkatu 7, 41330 Vihtavuori. Ohjelmassa on vapaata keskustelua ja pihaleikkejä päiväkodin pihalla ja lähimetsissä. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

 

Pilke luontopäiväkoti Tähtiniitty aukesi upeaan hirsirakennukseen Laukaan Kuhamäkeen elokuussa 2018. Tähtiniitty on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Tähtiniitty tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 100 päivähoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Jaana Rainio
p. 040 457 3955
jaana.rainio@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Lue lisää Pilke Tähtiniitystä täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit