Taikapurren avoimet ovet

Tervetuloa tutustumaan!

TERVETULOA PÄIVÄKOTI TAIKAPURREN AVOIMIIN OVIIN TO 28.3.2019 KLO 17.30-19. MEILLÄ ON OVI AVOINNA JA LÄMMIN SYLI LÄHELLÄ!

 

Päiväkoti Taikapursi toimii Oulun Etu-Lyötyssä(os. Kansankatu 60) ja tarjoaa varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja kodikkaassa päiväkodissa 1-5-vuotiaille lapsille.

 

Taikapursi on Vihreä Lippu -päiväkoti ja siellä noudatetaan ympäristöohjelmaa sekä Reggio Emilia –pedagogiikkaa. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

 

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi sekä Oulun kaupungin tulosidonnaista palveluseteliä kaupungin verkkosivujen kautta.

 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan päiväkotiin avoimien ovien merkeissä torstaina 28.3. klo 17.30-19 osoitteeseen Kansankatu 60, 90120 Oulu. Saat kuulla ja kokea, millaista Pilke-päiväkodissa on ja tutustut päiväkodin varhaiskasvattajiin ja oppimisympäristöihin. Tekemistä löytyy kaiken ikäisille lapsille muun muassa askartelupajassa. Tervetuloa tapaamaan varhaiskasvattajiamme ja viettämään kanssamme hauskaa iltapäivää!

 

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja
Elina Mettovaara
Puh. 040 457 0177
elina.mettovaara@pilkepaivakodit.fi

Tutustu Pilke päiväkoti Taikapurteen täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit