Uusi päiväkoti aukeaa Jyväskylään

Tervetuloa asiakasiltaan!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME TI 12.3. KLO 17.30 JYVÄSKYLÄN PÄÄKIRJASTOLLE

 

Avaamme syksyllä 2019 päiväkoti Verson Suopursutielle hirsirakennukseen. Luontopäiväkoti Verso tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästäakustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristölisääniin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana.

 

Versossa ulkoillaan paljon säästäriippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Päiväkodissa painotetaan myös liikuntaa; tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinäpihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinäja ohjattuina liikuntatuokioina.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme tiistaina 12.3.2019 klo 17.30 Jyväskylän pääkirjastoon Wolmarin saliin osoitteeseen Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Verson sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Jenni Mäkelä
Puh. 040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää Pilke luontopäiväkoti Versosta täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit