Pilke päiväkotien asiakasilta

Tervetuloa mukaan!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME KE 20.2. KLO 18 KEMINMAAN LUKIOON!

 

Avaamme elokuussa 2019 päiväkoti Virran Keminmaahan Kalamajantielle. Luontopäiväkoti Virta tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille.

 

Virrassa ulkoillaan paljon säästäriippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely. Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

 

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on  läsnäpäiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreilläleikittelyämaalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettääkeskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessätutkien.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi. Perheiden maksama asiakasmaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme keskiviikkona 20.2.2019 klo 18 Keminmaan lukioon osoitteeseen Rovaniementie 31, 94400 Keminmaa. Käynti kirjaston parkkipaikalta eli Väylätie 6:sta. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Virran sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Paikalla on myös kunnan varhaiskasvatuksen asiantuntija kertomassa palvelusetelikäytänteistä ja varhaiskasvatuspaikoista.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Sanna Paukkunen
Puh. 040 450 6304
sanna.paukkunen@pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää luontopäiväkoti Virrasta täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit