Pilke tiedottaa

Elina Koivu Pilkkeen henkilöstöjohtajaksi

Pilkkeen uudeksi henkilöstöjohtajaksi on nimitetty OTM Elina Koivu. Elina Koivu aloittaa uudessa tehtävässään Pilkkeellä marraskuun aikana.

Koivu on koulutukseltaan juristi, ja lisäksi hän on opiskellut johtamista sekä kouluttautunut työyhteisösovittelijaksi. Ennen Pilkkeen henkilöstöjohtajan tehtävää Elina Koivu on työskennellyt monipuolisissa HR- ja kehittämistehtävissä muun muassa A-Katsastus-konsernissa, Orionilla ja Kaupan liitossa.

Pilkkeellä Elina Koivu vastaa koko yrityksen HR-toiminnasta, apunaan kokenut tiimi henkilöstöhallinnon asiantuntijoita. Hän uskoo, että onnistumisen mahdollistaa osallistava organisaatiokulttuuri, jossa korostuu henkilöstön ammattitaito, hyvinvointi ja vastuullisuus.

“Ensimmäisenä tavoitteenani uudessa työssä on tutustua Pilkkeeseen ja luoda uusia ratkaisuja siihen, miten HR-palvelut voivat tukea toimintaamme entistä paremmin. Haluan etsiä uusia työtapoja muun muassa työajan järjestelmiin ja uusien pilkeläisten rekrytointeihin”, hän kertoo.

Elina Koivu kertoo kiinnostuneensa työtehtävistä Pilkkeestä, sillä yrityksellä on aito ja vastuullinen työantajamielikuva.

“Pilkkeen toimiala on minulle uusi, ja koen olevani etuoikeutettu päästessäni tutustumaan siihen tarkemmin. Kahden lapsen äitinä koen, että laadukas varhaiskasvatus ja perhepalvelut tuovat koko yhteiskuntaan hyvinvointia. Henkilöstövaltaisen liiketoiminnan vahvuudet ja haasteet ovat minulle tuttuja ja uskon, että voin tukea Pilkkeen menestystä henkilöstöjohtamisen keinoin”, Elina Koivu sanoo.

Elina Koivu kuuluu Pilke päiväkotien johtoryhmään.

 

Lisätietoja:

Elina Koivu, henkilöstöjohtaja, Pilke päiväkodit Oy, Puh. 040 674 6828 tai elina.koivu@pilkepaivakodit.fi

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, Pilke päiväkodit Oy, puh. 050 537 2595 tai mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi