Blogit

Blogi – Varhaiskasvatus on tiimityötä

Alusta asti Pilke Äppelbossa on ollut upea työyhteisö. Tiimiini kuuluu tällä hetkellä opettaja, johtaja sekä minä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Tiimissämme kuuluu nauru ja meillä saa olla töissä hauskaa. Asioita kohti mennään positivisuuden kautta.

Tiimissämme saa myös näyttää väsymyksen tai jos ei ole se päivistä paras. Tuemme toisiamme ja tarvittaessa otamme kopin ja opimme myös valtavasti toisiltamme.

Olen todella iloinen siitä, että kun tarvitsen aikaa tehdä omia tehtäviäni, minulle järjestetään sitä aina, vaikka opettajalla paljon työtä ja vastuuta onkin, johtajasta puhumattakaan. Tiimissämme osataan iloita toisen onnistumisista ja kehuja ei kaihdeta. Jos joku muu osaa jonkun asian ja toinen ei, niin opetellaan yhdessä.

Jokainen meistä kertoo avoimesti, jos on jokin pulma ja yhdessä istutaan alas ja keksitään siihen ratkaisu. Pidän siitä, että olemme tasavertaisia kollegoita ja saan toteuttaa itseäni ja myös minun mielipidettä muistetaan kysyä aina.

Pilke palkitsi minut kunniakirjalla, koska tykkään kirjoitella tästä työstä fiiliksiä ja jakaa niitä someen. Tuoda näkyväksi varhaiskasvattajan työtä. Minusta on hienoa, että Pilkkeellä arvostetaan työntekijän vahvuuksia ja niitä saa tuoda esille. Tälläinen työyhteisö on rikkaus ja kantaa pitkälle.

– Frida Westerlund