koti ja perhemusiikkipäiväkotiperhekahvilat

Päiväkoti Majakkaan aukeaa perhekerho Musa-Majakka

Pilke musiikkipäiväkoti Majakan perhekerho ”Musa- Majakka” alkaa keskiviikkona 30.9.2020 klo 10-11 Tervetuloa musiikkipainotteiseen perhekerhoon Raahen päiväkoti Majakkaan. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja yhteisten pihaleikkien merkeissä päiväkodin pihalla. Musa-Majakka on avoinna kerran viikossa keskiviikkoisin alkaen 30.9.2020 klo 10-11. Musa-Majakka toimii päiväkodin pihalla osoitteessa Aisapolku 3, 92150 Raahe. Musa-Majakka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille…

#pilkearkikoti ja perhepäiväkoditvarhaiskasvatus

Vinkkejä päiväkodin aloitukseen

Päiväkodin aloitus on iso elämänmuutos koko perheelle. Pilkkeen päiväkodeissa aloittaa vuosittain satoja lapsia, ja jokainen uusi lapsi ja perhe kohdataan aina yksilöllisesti. ”Monia perheitä jännittävät ihan samantyyppiset asiat, ja kaikesta selvitään aina hyvin”, kertoo Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinnan johtaja Elina Kutila. Lue artikkelistamme Elinan ajatuksia ja vinkkejä päiväkodin aloittamiseen.

koti ja perhelastenhoito

Yle uutisoi pienten koululaisten kesäleireistä

Pilkkeen lastenhoito järjestää lasten kesäleirejä työpaikoilla. ”Uskon ehdottomasti, että tällainen toiminta lisääntyy tulevaisuudessa. Tämä liittyy työelämän murrokseen. Suomalaiset ovat kovia tekemään töitä, eikä isovanhempien apu lastenhoitoon ole enää itsestäänselvyys.” kertoo Pilkkeen myyntipäällikkö Elina Biström.