Pilke mediassa

Aromi: Perheet Safkaavat taas tammikuussa

Tammikuussa 2017 ensimmäistä kertaa järjestetty, supersuosittu Perheet Safkaa –ravintolatapahtuma toteutetaan jo kolmannen kerran 20. tammikuuta 2018.

Tällä kertaa yhteensä 17 ravintolaa Helsingistä, Kirkkonummelta, Porvoosta ja Turusta kampanjoi perheystävällisemmän ravintolakulttuurin puolesta ja kutsuu lapsiperheet syömään matalalla kynnyksellä. Joukossa on sekä vanhoja tuttuja edellisiltä kerroilta että myös uusia tulokkaita.

Mukana  ovat BRO, Bronda, Corso, Ristorante Dennis Bulevardi & Kamppi, Fuudi, Juuri, Krog Roba, Latva, Loiste, Olo Garden, Pompier Espa, Presto ja Salutorget Helsingistä, Ristorante Dennis Kirkkonummelta ja Turusta sekä ravintola Meat District Porvoosta.

– Vanhemmat kysyvät usein varovasti ovella tai etukäteen puhelimitse, saako lapset ottaa mukaan ravintolaan? Tietenkin saa, sanoo tapahtumassa mukana olevan Pompier Espan ravintoloitsija Laura Apukka.

– Olemme mukana tapahtumassa, koska haluamme että asiakkaat tietävät, että lapsiperheet ovat aina meille tervetulleita, hän toteaa.

Muissakin tapahtumaan osallistuvissa muissa ravintoloissa ollaan samoilla linjoilla. Perheet Safkaa -tapahtuman avulla pyritään madaltamaan lapsiperheiden kynnystä käydä ravintoloissa, sillä lapsiperheet eivät ole mikään pieni kohderyhmä. Tilastokeskuksen mukaan, Suomen väestöstä noin 40 prosenttia on lapsiperheitä, eli Suomessa on tänä vuonna yhteensä noin 570 000 lapsiperhettä.

Tapahtuman suojelijoina toimivat jälleen perheystävällisemmän ravintolakulttuurin puolesta vahvasti liputtavat Vappu PimiäHanna Gullichsen sekä Joonas Laurila. Yhteistyökumppaneina ovat Oppi&ilo, Pilke Päiväkodit sekä ravintola Perho.

Lue koko artikkeli täältä.