Pilke tiedottaa

Antti Pirttimäki nimitetty Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi

Pilkkeen uudeksi strategiajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Antti Pirttimäki. Antti aloitti tehtävässään 1.2.2023.

Strategiajohtajana Antti Pirttimäen vastuulla on Pilkkeen kasvuun liittyvät hankkeet, uudet palvelut, erityisesti iltapäiväkerhotoiminta ja perhepalvelut, sekä strategisten kehitysprojektien johtaminen. Antti Pirttimäki työskentelee Pilkkeen johtoryhmän jäsenenä. Hän tekee lisäksi läheistä yhteistyötä monien pilkeläisten kanssa eri puolilla Suomea silloin kun Pilke avaa uusia yksiköitä tai erilaisia kehityshankkeita viedään eteenpäin valtakunnallisesti.

Antti Pirttimäki on työskennellyt viimeiset 15 vuotta johdon konsulttina strategian ja yritysjärjestelyjen parissa. Viimeisimmässä työpaikassaan konsulttiyritys PwC:llä hän keskittyi erityisesti perheomisteisiin yhtiöihin ja kasvuyrityksiin.

Pirttimäki kertoo, että työskentely Pilkkeellä varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden palvelujen parissa tuntuu merkitykselliseltä:

– Pilke päiväkodit on alansa johtava yritys, ja siksi strategiajohtajan tehtävä yrityksessä on hyvin mielenkiintoinen. Kahden lapsen isänä olen itse nähnyt, miten suuri merkitys hyvällä varhaiskasvatuksella on. Kun haen lapsen päiväkodista ja hän kertoo hyvästä päivästään, tuntuu se todella hienolta. Haluan antaa oman panokseni, jotta Pilkkeenä voimme tarjota lisää hyviä päiviä yhä useammalle lapselle ja rakentaa valmiuksia elämään ja elinikäiseen oppimiseen, Antti Pirttimäki sanoo.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Mari Puoskari
puh. 050 537 2595
mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi